Velgen stralen en poedercoaten

Velgen stralen en poedercoaten

Zijn uw velgen toe aan een nieuw leven? Met velgen stralen en poedercoaten geeft u de velgenset een tweede leven. Als velgenspecialist weten wij als geen ander hoe ongelukkig velgenschade kan ontstaan. Zo kunt u als Max Verstappen door de bocht zijn geraasd, een ouderwets stoeprandje hebben meegepakt. Of al kwijlend én denkend aan een heerlijke McFlurry de McDrive nét te enthousiast in zijn gereden. Ongeacht de oorzaak, zorgen wij voor een passende oplossing.

De afgelopen jaren zit velgen stralen en poedercoaten enorm in de lift. En dat is volgens ons zeker niet zonder reden. Zo bieden de resultaten van velgen coating reden genoeg om hiervoor te gaan. Het biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie en de ‘typisch Nederlandse weersomstandigheden’. Te denken aan natuurlijk veel neerslag en koudere temperaturen. Tot slot kunt u de velgen ook nog eens poedercoaten in verschillende kleuren. Mét of juist zonder blanke lak. Voor velgen stralen en poedercoaten zit u bij De Velgendokter goed!

 

Wat is het verschil tussen velgen spuiten en poedercoaten?

Zowel velgen spuiten als velgen poedercoaten kan dé juiste oplossing zijn voor uw velgenset. Vanuit de schade bekijken wij welke oplossing het meest geschikt is. Daarnaast speelt ook uw persoonlijke voorkeur hier een grote rol in. Beiden oplossingen beginnen op dezelfde manier. Namelijk het verwijderen van de bestaande lak. 

Voordelen velgen poedercoaten:

 1. Geeft een éxtra goede bescherming
 2. Een langere levensduur
 3. Extra voordelig

Voordelen velgen spuiten:

 1. Velgen vol glans
 2. Een ruime kleurkeuze
 3. Geeft een strak eindresultaat

  Logo

  Bezoek onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van een aantal leuke auto’s waarvan de velgen zijn gerepareerd, of de echte speciale reparaties.
  Of maak direct een afspraak:

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  Onze werkwijze

  Nadat u bepaald heeft wat voor behandeling het meest geschikt is voor uw velgen. Dient u natuurlijk nog de juiste velgenspecialist te zoeken om uw bolide weer van een (zo goed als) nieuwe set velgen te voorzien. Bij ons wordt het eerste contact direct opgevolgd door een foto waarmee wij een eerste indruk krijgen over de schade én het type velg. Hierna komen wij met een prijsopgave en plannen wij een tijd in. Alles om de velgen stralen en poedercoaten in goede banen te leiden.

  Bij akkoord op de offerte kijken wij de velg samen nog even na en leggen wij dit vast in onze eigen app. De opdrachtbon wordt uitgeprint en bijgehouden tot uw auto voorzien is van een nieuwe set velgen. Tijdens de laatste inspectie gaan wij samen met de klant na of alles na wens is. En pas zodra dit het geval is kijken wij met een voldaan gevoel terug op de velgenreparatie!

   

  Diensten van De Velgendokter

  Naast velgen stralen en poedercoaten bieden wij natuurlijk meerdere diensten aan als De Velgendokter. Zo heeft iedere set (beschadigde) velgen een ander medicijn nodig om weer als herboren door het leven te kunnen gaan. En daarom kijken wij ook per velg wat het juiste recept is om de velgen er weer bovenop te krijgen. Geheel vanuit ons vakmanschap. Gecombineerd met een hoop passie en klantgerichtheid.

  Benieuwd wat het kost om jouw velgen bij de dokter te brengen?

  Vraag hier een prijsopgave aan

  Heb je een vraag of ben je op zoek naar een passend advies? De dokter helpt je graag!

  Waar kunnen wij je bij helpen?

  Hebben jouw velgen een bezoekje nodig aan de dokter?

  Vraag een afspraak aan bij één van onze medewerkers