velgen polijsten

Velgen polijsten: uw velg weer als nieuw!

Wanneer uw velg gekrast, verroest of geoxideerd is door het weer, wilt u dit natuurlijk herstellen. Dit kunt u doen door uw velg te laten polijsten. Krassen worden geschuurd en vervolgens door ons gepolijst. Gepolijste velgen zijn vaak blikvangers door hun glimmende uiterlijk. De Velgendokter verzekert u van een geweldig resultaat.

De Velgendokter beschikt over een hoogglans verdichtmachine waardoor uw velg op de best mogelijke manier hersteld kan worden. De hoogglans verdichtmachine werkt onder andere met keramische kegels die ervoor zorgen dat de velgen zeer gelijkmatig worden gepolijst en de poriën van het aluminium dichten. Met deze techniek worden uw velgen weer mooi en zal het vuil minder makkelijk aan de velgen hechten.

 

Werkwijze velgen polijsten

Wanneer u stoeprandschade heeft kunt u ervoor kiezen om de laklaag van uw velgen te laten verwijderen en vervolgens de velgen te laten polijsten. Als alternatief kunt u ook de velgen laten spuiten, u bent dan gegarandeerd van zeer gelijkmatige en mooie velgen. Er wordt door ons altijd bekeken wat de beste optie is en geven u daar ons beste advies over.

Afhalen en bezorgen

Wilt u uw velgen laten polijsten? U kunt de velgen bij ons op de werkplaats in Uden afleveren en na de reparatie weer ophalen. Wanneer het door omstandigheden niet lukt om de velg bij ons af te leveren beschikken wij ook over een ophaal- en bezorgservice. Velgen polijsten duurt ongeveer een week en we laten u direct weten wanneer de velgen klaar zijn.

      

CONTACT OPNEMEN

Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

T: 0413-257366

OFFERTE OPVRAGEN

Direct een ophaalafspraak maken?

Kosten velgen polijsten

Velgen polijsten kan super voordelig bij de Velgendokter. Eerst zal er gekeken worden op welke manier de velg gepolijst moet worden en waar uw wensen liggen. Als er gebruik wordt gemaakt van de hoogglans verdichtmachine zal dit voordeliger zijn omdat het proces geautomatiseerd gebeurt. Houd er wel rekening mee dat het hoogglans verdichten ongeveer 30 uur per velg duurt. Als er wordt gekozen om de laklaag te verwijderen of de velgen te laten spuiten kunnen de kosten iets hoger uitvallen. Voor meer informatie over de kosten van velgen polijsten kunt u direct contact met ons opnemen.

Overige diensten

Ook voor andere schades aan uw velg kunt u bij de Velgendokter terecht. Wij beschikken over de juiste mensen en technieken om iedere velg te kunnen herstellen.

  • Stoeprandschade behoort tot de verleden tijd dankzij de Velgendokter. Dankzij onze moderne technieken voor het repareren van uw velg is velgschade zo opgelost!
  • Wanneer u tijdens het auto rijden merkt dat uw auto trilt is in veel gevallen uw velg krom of gedeukt. Dit wordt door ons opgelost door uw velg te laten richten.
  • Steeds vaker worden CNC gedraaide velgen bij ons gebracht die hersteld moeten worden. Dit pakken wij anders aan dan bij een gewone velg. Wij beschikken over de nieuwste hightech apparatuur zodat uw CNC velg op de best mogelijke manier hersteld kan worden.
  • Wanneer uw velg gescheurd of gedeukt is gaan we dit verhelpen door de velg te lassen. Op basis van de schade kijken wij wat er uitgevoerd moet worden zodat u weer snel over uw velgen kunt beschikken.
  • Het kan weleens voorkomen dat uw velg niet past. De Velgendokter gaat er dan voor zorgen dat uw velg tóch passend gemaakt kan worden. Dit doen wij door de naafgat diameter of de ET waarde aan te passen. Wij vinden voor alles wel een oplossing!