Let op! Wij zijn gedurende de bouwvak gesloten. Van 20 juli t/m 12 augustus.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

ET & naaf aanpassingen

Naafdiameter aanpassen

ET waarde aanpassen

Prijs

Naaf/ET aanpassing

Naafdiameter aanpassen

Komt het naafgat van de velg niet overeen met de naaf van de auto? In de meeste gevallen kunnen we de naaf van de velg passend maken zodat hij wel past!

Let wel goed op dat de steekmaat van de velgen ook klopt en dat de velg de juiste afmetingen heeft zodat ze bijvoorbeeld ook over de remklauwen passen.
Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste velgen? Neem dan contact op met één van onze experts.  

De kosten voor het aanpassen van de naaf bedragen € 15,- per velg.

Als de velg(en) met band worden gebracht dan rekenen we €17,50 per band voor het de- en monteren. Hierna worden alle banden ook weer opnieuw gebalanceerd.

Is het naafgat te groot? Dan zou je dit kunnen oplossen met centreerringen.

Neem contact op voor een afspraak of een passend advies. 

ET waarde aanpassen

Steken de velgen iets te ver naar buiten? Dan is het aanpassen van de ET waarde een goede oplossing om er voor te zorgen dat de velgen verder naar binnen vallen. Wel is het hiervoor belangrijk dat er voldoende materiaal over blijft zodat de velgen stevig genoeg blijven.

Meestal kan er tot maximaal 5 mm van de ET waarde worden afgedraaid (bijvoorbeeld van ET 35 naar ET 40). Hoeveel er precies mogelijk is kunnen we beoordelen bij het zien van de velgen.

Als de velg(en) met band worden gebracht dan rekenen we €17,50 per band voor het de- en monteren. Hierna worden alle banden ook weer opnieuw gebalanceerd.

Vallen de velgen juist te ver naar binnen? Dan is een set spoorverbreders de oplossing.
Let hierbij wel op dat je ook langere bouten nodig hebt en het is verder ook belangrijk dat je altijd een opstaande rand blijft houden rondom de naaf zodat het wiel goed centreert en geen trilling veroorzaakt.

Prijzen
ET waarde aanpassen
€ 15,-
Naafgat aanpassen
€ 15,-
Band de- en monteren incl. balanceren
€ 19,50
Alle prijzen zijn inclusief btw en per stuk

ET of naaf aanpassen - Prijs

De kosten voor het aanpassen van de ET waarde of het naafgat bedragen € 15,- per velg inclusief btw.
Voor deze aanpassingen moet de band van de velg af zijn. Breng je de velgen dus langs met banden of kom je met de hele auto naar ons toe? Houd dan rekening met € 19,50 per band voor het de- en monteren en weer opnieuw balanceren.

Let op! van kerst t/m oud & nieuw zijn wij gesloten