Let op! Wij zijn gedurende de bouwvak gesloten. Van 20 juli t/m 12 augustus.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. 
Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Als er stoeprandschade gerepareerd moet worden dan is dit helaas niet mogelijk.
Voor andere werkzaamheden zoals richten, lassen, ET aanpassen of het monteren van banden kan er wel een wachtafspraak ingepland worden. Bel ons voor een afspraak op 0413-257366.

Afhankelijk van de type werkzaamheden kunnen we een moment inplannen wanneer we aan de velgen kunnen beginnen. Geen haast met het herstel? Dan mogen de velgen ook zonder afspraak gebracht worden, je krijgt dan vanzelf de eerst beschikbare plek in de Velgendokter planning.
Vanaf de ingeplande datum duurt het meestal ongeveer 1 á 1,5 week.

Kan je niet lang zonder de velgen? Vaak zijn er ook andere mogelijkheden zoals het gebruik van leenwielen.
Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja dat kan zeker, al heeft het niet de voorkeur. De velgen kunnen beschadigen of misschien zelfs kwijtraken tijdens het transport. Het zal niet de eerste keer zijn dat een vervoerder onvoorzichtig om gaat met pakketjes…
Voor meer informatie over het opsturen van velgen zie ook velgen opsturen.

We hebben helaas geen leenwielen beschikbaar. Het is natuurlijk wel mogelijk om je auto hier te laten gedurende de reparatie. 

Jazeker, we beschikken over zeer geavanceerde banden apparatuur waarmee we banden makkelijk kunnen de- of monteren zonder schade aan te brengen aan de velg. Natuurlijk wordt het wiel achteraf weer keurig gebalanceerd.

Ja, ook voor nieuwe banden kun je bij ons terecht. Vraag gerust één van onze experts om hulp, dan gaan we samen kijken welke banden het beste bij jou passen.

Ja, ook dit is mogelijk. We vinden het zelf altijd het makkelijkste om hier via de telefoon een afspraak voor te maken. Bel gerust (het liefst met de agenda bij de hand) één van onze medewerkers.

Hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen. Vermeld hiervoor het kenteken van je auto en de afmetingen van de velg zoals inchmaat, steekmaat en naafdiameter.

We heten je graag welkom

Let op! van kerst t/m oud & nieuw zijn wij gesloten