velgen CNC afdraaien

VELGEN CNC DIAMANT DRAAIEN

Tegenwoordig zijn steeds meer wielen CNC gedraaid.

Bent u met uw “Diamond cut finish” velgen langs de stoep geschaafd? Het herstellen van CNC gedraaide wielen moet op een andere manier gebeuren dan bij gewone velgen. Voor de Velgendokter is dit geen probleem. Wij beschikken over nieuwe high-tech apparatuur, waarmee wij snel weer computergestuurd uw velgen afdraaien.

Wanneer er deuken of scheuren in uw afgedraaide velgen zitten, zullen wij eerst de velgen richten of de velgen lassen, voordat we de velgen afdraaien.

Werkwijze CNC velgen afdraaien

Wanneer uw CNC velg beschadigd is, kunt u deze naar de Velgendokter brengen of door ons laten ophalen. Wij zullen vervolgens de beschadiging bekijken en u een prijsopgave doen. Wanneer het voordeliger is om de velg te laten vervangen, melden we dit uiteraard aan u.

Bij het CNC velgen afdraaien beginnen we met het inmeten van de velg. Vervolgens zal de computer de vormen van de velg volgen en zo de velg afdraaien. Als uw velgen weer als nieuw zijn, kunt u deze weer komen ophalen of bezorgen we ze terug bij u. Wilt u meer informatie over velgen afdraaien? Neem dan contact met ons op.

Voorbeelden van velgen CNC afdraaien

De resultaten van een aantal van onze CNC afgedraaide velgen.

CONTACT OPNEMEN

Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

T: 0413-257366

WHATSAPP ONS

OFFERTE OPVRAGEN