VELGEN CNC AFDRAAIEN

VELGEN CNC DIAMANT DRAAIEN

Bent u met uw “Diamond cut finish” velgen langs de stoep geschaafd? Het herstellen van CNC gedraaide wielen moet op een andere manier gebeuren dan bij gewone velgen. Voor De Velgendokter is dit geen probleem. Wij beschikken over nieuwe high-tech apparatuur, waarmee wij snel weer computergestuurd uw velgen afdraaien.

Wanneer er deuken of scheuren in uw afgedraaide velgen zitten, zullen wij eerst de velgen richten of de velgen lassen, voordat we de velgen afdraaien.

 

Voorbeelden van velgen CNC afdraaien

De resultaten van een aantal van onze CNC afgedraaide velgen.

Werkwijze CNC velgen afdraaien

Wanneer uw CNC velg beschadigd is, kunt u deze brengen en ophalen in Uden. Lukt dat niet of woont u ver weg? Dan kan u de velgen opsturen via DPD. Zorg ervoor dat uw velgen gedemonteerd en verpakt zijn wanneer u een afspraak maakt. Meer informatie over het versturen van banden vindt u in de FAQ. Wij zullen vervolgens de beschadiging bekijken en u een prijsopgave doen. Wanneer het voordeliger is om de velg te laten vervangen, melden we dit uiteraard aan u.

Bij het CNC velgen afdraaien beginnen we met het inmeten van de velg. Vervolgens zal de computer de vormen van de velg volgen en zo de velg afdraaien. Velgen worden van binnen en buiten gereinigd, lak licht opgeschuurd zodat er 99% van de vervuiling op de kleur lak verdwenen en schade vrij is. Het gehele vooraanzicht van de velg, dus inclusief de kleurlak, wordt in een speciale “direct-to-metal ” blanke lak gespoten. Daarna worden er nog 2 lagen normale blanke lak aangebracht. In de meeste gevallen is dit voldoende. Wilt u nog verder gaan in het herstel en echt naar fabrieksnieuw? dan worden de velgen ook nog eens van binnen en buiten compleet in kleur gespoten. Diepere schades dienen opgelast te worden meerprijs in overleg.

Voor een aantal auto’s hebben we leen velgen ter beschikking, dit is kosteloos.

Gemiddeld duurt de reparatie 3 dagen na afspraak.

 

Kosten velgen afdraaien

Voor het CNC afdraaien rekenen wij bij velgen tot en met 18 inch € 125,00 per velg. Deze prijs is inclusief hoogglans of matte blanke lak.
Prijzen zijn per stuk en incl. BTW tenzij anders vermeld. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

 • Meerprijs grotere maten: € 5,00 per inch per velg.
 • Meerprijs in kleur spuiten op aanvraag
 • Band (de)monteren + balanceren standaard: € 17,50 per velg.
 • Band (de)monteren + balanceren runflat of groter dan 21 inch: € 22,50 per velg.
 • Reparaties aan velgen voor het CNC afdraaien: In overleg.

Vraag hieronder uw offerte aan.

   

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Kosten velgen herstellen

  Wanneer uw velgen beschadigd zijn, dan wilt u graag weten wat het gaat kosten om de schade te herstellen. De kosten van velgen herstellen varieert per velg. Neem voor het maken van een offerte op maat contact met ons op en wij zullen u meer informatie geven over de kosten. Wij zullen op basis van de door u genoemde schade een prijsopgave geven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen. Wij helpen u graag verder.

   

  Overige diensten

  De Velgendokter is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten velgen. Benieuwd wat we nog meer doen?

  • Velgen afdraaien is bij De Velgendokter zo gebeurt met de beschikking over de nieuwste high-tech apparatuur, waarmee wij computergestuurd uw velgen kunnen afdraaien.
  • Past uw velg niet op uw auto? Dit komt wel vaker voor en dit verhelpen wij door de ET-waarde, of naaf gat diameter aan te passen.