Velgen spuiten

Velgen spuiten

Velgen spuiten wordt de laatste tijd steeds meer uitgevoerd bij De Velgendokter. Wanneer u pech hebt gehad bij het inparkeren of een bocht iets te scherp hebt genomen kunt u weleens een stoeprand raken. Deze ongelukjes kunnen voor krassen en schaafplekken zorgen aan uw velg. Zonde natuurlijk! Een nieuwe laklaag met velgen spuiten is in veel gevallen de beste oplossing om uw velg te herstellen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw velg er weer als nieuw uit komt te zien.

Niet alleen voor het spuiten van velgen kunt u bij De Velgendokter terecht maar ook voor andere reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het richten, polijsten, herstellen, opknappen en het repareren van stoeprandschade. Wij vinden namelijk dat iedere auto een paar mooie velgen verdient!

 

Werkwijze velgen spuiten

De werkwijze van velgen spuiten wordt in een paar stappen uitgevoerd. De velgen gaan we eerst ontlakken en grondig kaal maken. Op deze manier ontdoen we de velgen van hun oorspronkelijke laklaag. Als er stoeprandschade of andere deukjes aan de velg te zien is zullen we deze eerst herstellen. Wanneer de velg weer mooi strak is, kunnen we deze gaan spuiten. Het resultaat zal u doen verbazen!

 

Velgen spuiten of poedercoaten?

Na het herstellen van de velg en het verwijderen van de lak is het mogelijk om de velg te laten spuiten of poedercoaten… Of allebei. Deze twee vormen van velgen herstellen hebben ten opzichte van elkaar voor-en nadelen. Wanneer u kiest voor poedercoaten kiest u voor extra bescherming tegen uw velgen, de coating gaat langer mee en het is veelal goedkoper. Er is echter ook een nadeel: bij het poedercoaten van een velg is er minder glans te zien en is de kleurkeuze beperkt.

Het spuiten van velgen biedt meer mogelijkheden wat betreft kleur en zorgt voor een betere glans aan de velg. Autoliefhebbers zijn over het algemeen ook meer te spreken over het resultaat van velgen spuiten omdat het een prachtig strak resultaat oplevert.

 

Afhalen en bezorgen

U kunt de velg naar de werkplaats brengen en na de reparatie kunt u de velg zelf ophalen in Uden. Lukt dat niet of woont u ver weg? Dan kan u de velgen opsturen via DPD. Zorg ervoor dat uw velgen gedemonteerd en verpakt zijn wanneer u een afspraak maakt. Meer informatie over het versturen van banden vindt u in de FAQ. De reparatie van een velg duurt gemiddeld een week.    

Een prijsindicatie ontvangen?

Vul dan onderstaand formulier in. Dan sturen we een offerte. 

  Logo

  Bezoek onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van een aantal leuke auto’s waarvan de velgen zijn gerepareerd, of de echte speciale reparaties.
  Of maak direct een afspraak:

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  Kosten velgen spuiten

  Bij De Velgendokter beschikken wij over de nieuwste technieken, apparatuur en de expertise van ervaren specialisten. Alle werkzaamheden verrichten wij voor zowel particulieren als voor autobedrijven en dealers. Zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten hebben wij aantrekkelijke tarieven. Neem voor het maken van een offerte op maat contact met ons op. Op basis van uw wensen maken wij een prijsopgave.

  Overige diensten

  Met de beschikking over ervaren specialisten kunnen wij iedere schade aan uw velg herstellen! Ook voor andere reparaties aan uw velg kunt u bij De Velgendokter terecht:

  • Wanneer uw velg niet op uw auto past is het probleem vaak dat het naafgat te groot of te klein is. Door de centreerring en de naafgat diameter of de ET waarde aan te passen kan de velg toch nog passend gemaakt worden!
  • Ook voor CNC gedraaide velgen bieden wij een oplossing met de beschikking over de nieuwste hightech apparatuur!

  Meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op!

  Benieuwd wat het kost om jouw velgen bij de dokter te brengen?

  Vraag hier een prijsopgave aan

  Heb je een vraag of ben je op zoek naar een passend advies? De dokter helpt je graag!

  Waar kunnen wij je bij helpen?

  Hebben jouw velgen een bezoekje nodig aan de dokter?

  Vraag een afspraak aan bij één van onze medewerkers