velgen lassen

Beschadigde velgen lassen

Velgen lassen kan de juiste oplossing zijn zodra u een stuk uit uw velg heeft gereden of er een scheur of deuk in de velg zit. Dit kan natuurlijk gebeuren. Zo zit het krijgen van velgenschade nou eenmaal in een klein spreekwoordelijk hoekje. Raas als Max Verstappen door de bocht én verlies eventjes de controle. Of ga met een hongerig gevoel de (nét te) korte weg de McDrive in. En u komt al snel tot de conclusie dat schade snel is opgelopen, waarna velgen lassen u weer de juiste uitkomst kan bieden.

De meeste deuken kan De Velgendokter oplossen door velgen richten. Wanneer de velg ook gescheurd is, dan gaan we de velg lassen. Niet alleen bij lichte beschadigingen, maar ook wanneer er grotere stukken uit de velg zijn gereden. De Velgendokter heeft veel ervaring met het lassen van velgen. Bent u benieuwd naar de kosten voor het lassen van een velg? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

 

Voorbeelden van velgen lassen

De resultaten van een aantal van onze velgen reparaties vindt u hieronder.

Werkwijze velgen lassen

U kunt de velgen zelf brengen en ophalen in Uden. Lukt dat niet of woont u ver weg? Dan kan u de velgen opsturen via DPD. Zorg ervoor dat uw velgen gedemonteerd en verpakt zijn wanneer u een afspraak maakt. Meer informatie over het versturen van banden vindt u in de FAQ.

Nadat wij de velgen hebben gezien kijken wij naar de beschadigingen. Op basis daarvan geven we u een prijsopgave op maat. Hierdoor komt u later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Voor het lassen van de lichtmetalen velgen gebruiken we speciale lasapparatuur. In sommige gevallen moeten we na het lassen de velgen geheel of gedeeltelijk spuiten. Op deze manier kunnen de velgen weer als nieuw terug op uw bolide om weer met volle trots rond te rijden.

 

Velgen lassen kosten

Over het algemeen zijn de kosten van velgen lassen vele malen goedkoper dan nieuwe velgen kopen. Is dit niet het geval? Dan vertellen wij dit u natuurlijk ook gewoon. Om achteraf niet voor verrassingen te staan heeft u altijd de mogelijkheid om een prijsopgave aan te vragen. Zowel particulier als zakelijke klanten kunnen dit bij ons doen.

Bent u benieuwd naar de kosten van velgen lassen? Vraag dan bij ons een prijsopgave. De prijs van velgen lassen is afhankelijk van de beschadiging van uw velg. Voor de reparatie zullen wij u altijd een indicatie geven van de kosten. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

 

Benieuwd naar de kosten?

Vraag dan met onderstaand formulier een offerte aan. 

  Overige diensten

  Natuurlijk is velgen lassen niet bij iedere schade de juiste manier om de velgen weer in topconditie te brengen. En daarom bieden wij ook verschillende manieren aan om de velgen weer zo goed mogelijk op te knappen.

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN