velgen lassen

Beschadigde velgen lassen

Heeft u een stuk uit uw velg gereden of zit er een scheur of deuk in uw velg? De meeste deuken kan De Velgendokter oplossen door velgen richten. Wanneer de velg ook gescheurd is, dan gaan we de velg lassen. Niet alleen bij lichte beschadigingen, maar ook wanneer er grotere stukken uit de velg zijn gereden.

De Velgendokter heeft veel ervaring met het lassen van velgen. Bent u benieuwd naar de kosten voor het lassen van een velg? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Werkwijze velgen lassen

Uw kapotte velg kunt u bij ons brengen of u kunt gebruik maken onze afhaal- en bezorgservice. Vervolgens bekijken we eerst de beschadiging en op basis daarvan geven we u een prijsopgave.

Voor het lassen van de lichtmetalen velgen gebruiken we speciale lasapparatuur. In sommige gevallen moeten we na  het lassen  de velgen spuiten, geheel of gedeeltelijk. Zo kunnen we de velg weer in perfecte staat bij u terugbezorgen.

Velgen lassen kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van velgen lassen? Vraag dan bij ons een prijsopgave. De prijs van velgen lassen is afhankelijk van de beschadiging van uw velg. Voor de reparatie zullen wij u altijd een indicatie geven van de kosten.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Voorbeelden van velgen lassen

De resultaten van een aantal van onze velgen reparaties vindt u hieronder.

CONTACT OPNEMEN

Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

T: 0413-257366

OFFERTE OPVRAGEN

HEEFT U VRAGEN?

Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

VEELGESTELDE VRAGEN