Let op! Wij zijn gedurende de bouwvak gesloten. Vanaf 18 juli tot 12 augustus.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Diensten

Hieronder vind je een overzicht van alle verschillende diensten waarmee we je kunnen helpen. Wij zijn sinds 1993 actief en hebben hierdoor een flinke dosis ervaring en specialisatie opgedaan. Voor specifieke vraagstukken kan je altijd contact met ons opnemen.

Greep uit ons werk

Wij hebben, met volle trots, al duizenden velgen voorzien van de perfecte reparatie en/of poedercoating. Bekijk hier een overzicht van opgeleverde projecten. 

Volg je ons al?

Maak kennis met onze passie

Al ruim 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van lichtmetalen velgen. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals lassen, richten, poedercoaten, spuiten en CNC afdraaien.
Door onze jarenlange ervaring vinden we voor iedere velg een passende oplossing.

Bij ons staat klanten tevredenheid voorop. Iedere velg is uniek en dit vraagt ook om individuele oplossingen. Iedere velg wordt bij binnenkomst goed gecontroleerd en er wordt samen met de klant een plan van aanpak gemaakt. De gemaakte afspraken worden overzichtelijk vastgelegd in een werkorder. De klant krijgt deze natuurlijk ook toegestuurd.

Openingstijden

Maandag — Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00

Hoe gaan wij te werk

STAP 1

Eerste contact

Het begint met het eerste contact. Meestal gaat dit via de e-mail of telefoon, maar langskomen mag natuurlijk ook! De deur staat voor je open. Vaak vragen we een foto te sturen van de velgen zodat we een eerste indruk krijgen van de schade en bijvoorbeeld het type velg.

STAP 2

Prijsopgave

Aan de hand van de foto’s en de wensen, maken we een prijsopgave op maat. Hierbij vinden we het belangrijk om zo duidelijk mogelijk te zijn in wat je kan verwachten.
Zo hanteren we altijd totaalprijzen voor bijvoorbeeld poedercoaten of cnc afdraaien.
Dus achteraf geen onverwachte kosten voor bijvoorbeeld het aanbrengen van blanke lak of het verwijderen van stoeprandschade. Wel zo eerlijk toch?

We vinden het ook belangrijk om je hierbij zo goed mogelijk te adviseren.
Mocht het herstellen bijvoorbeeld duurder zijn dan het vervangen van de velgen, dan zullen we dit laten weten. Dit levert misschien geen geld op, maar daar worden onze klanten wel blij van.. en wij dus ook!

STAP 3

De Velgendokter App

Eenmaal bij ons bedrijf aangekomen kijken we samen of de schade ook is wat we van te voren hadden ingeschat. Daarna wordt alles vastgelegd in ons systeem en dit wordt bij jou bevestigd via de email met een orderbevestiging.

STAP 4

Opdrachtbonnen

In de werkplaats worden de velgen op een kar gezet en hier komt de werkbon aan te hangen. Hier staan alle werkzaamheden op inclusief de gemaakte afspraken met de klant over levertijd, kleurkeuze etc. Zo kan er niks fout gaan tijdens het herstel en de voortgang kan netjes bijgehouden worden.  

STAP 5

Laatste inspectie

Er wordt een laatste inspectie uitgevoerd om te kijken of we tevreden zijn met het eindresultaat. Pas als alles goedgekeurd is krijg je een bericht dat de velgen opgehaald kunnen worden.

We heten je graag welkom

Let op! van kerst t/m oud & nieuw zijn wij gesloten