Velgen reparatie

Velgen reparatie voor alle beschadigingen

Heeft u stoeprandschade of is uw velg op een andere manier beschadigd? Heeft u meerdere beschadigde lichtmetalen velgen (aluminium velgen en magnesium velgen)? De Velgendokter is dé specialist op het gebied van velgen reparatie!

De Velgendokter beschikt over de vaardigheden en de apparatuur om vrijwel alle velgen weer in topconditie te brengen. Met onze expertise op het specifieke gebied van velgen repareren kunnen wij ook moeilijke reparaties uitvoeren, waar dit anderen niet lukt. Zo zorgen we ervoor dat uw velg er weer uit ziet als nieuw en weer vele jaren mee gaat.

Werkwijze velgen reparatie

Vooraf aan een reparatie bekijken we de beschadiging en maken we een prijsopgave. Uiteraard laten we het u weten wanneer een nieuwe velg goedkoper is. Dit kan het geval zijn bij relatief nieuwe velgen, omdat deze makkelijker te vervangen zijn. Bij velgen die niet meer leverbaar zijn, bijvoorbeeld de velgen van een klassieke auto, is het repareren van de velg altijd interessant. 

Het versturen van velgen

Is uw velg beschadigd? Het is mogelijk om uw beschadigde velg zelf naar de werkplaats te brengen en na de reparatie kunt u de velg zelf ophalen in Uden. Lukt dat niet of woont u ver weg? Dan kan u de velgen opsturen via DHL. Zorg ervoor dat uw velgen gedemonteerd en verpakt zijn wanneer u een afspraak maakt. Meer informatie over het versturen van banden vindt u in de FAQ. Gemiddeld duurt een velgen reparatie een week. Hieronder kunt u alvast een offerte aanvragen. 

Direct een prijs voor velgenreparatie?

Neem contact op met één van onze experts.

Kosten velgenreparatie

De kosten verschillen per reparatie. Zo is het repareren van alleen stoeprandschade meestal de goedkoopste reparatie. Wilt u meer informatie over de kosten van een velgen reparatie? Informeer bij ons naar de prijzen. Zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten hebben wij aantrekkelijke tarieven. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Overige diensten

Ook voor andere reparaties bent u bij De Velgendokter op het juiste adres:

  • Voelt u tijdens het rijden dat uw auto trilt? Dan is in veel gevallen de velg krom of gedeukt. Dit is te verhelpen door de velg zo snel mogelijk te laten richten.

  • Wanneer de velg is gescheurd kunt u bij ons de beschadigde velg lassen. Voor ons is namelijk niks te lastig.

  • Zijn uw velgen CNC gedraaid? Dan worden uw velgen op een andere manier hersteld dan bij gewone velgen. Maar ook hiervoor bent u bij De Velgendokter aan het juiste adres. Met de beschikking over de nieuwste hightech apparatuur zullen ook uw CNC velgen er weer als nieuw uitzien!

  • Het kan voorkomen dat een velg niet past op uw wagen. Hiervoor kunnen wij de naafgat diameter of de ET waarde aanpassen zodat de velg weer passend gemaakt wordt. Wij gaan voor uw velg tot het gaatje!

  • Wilt u uw velg weer zo goed als nieuw krijgen? Door de laklaag te verwijderen van de velg en vervolgens te laten polijsten zullen uw velgen weer blinken! Er zijn daarnaast tal van andere mogelijkheden om uw velg te herstellen. Het resultaat zal u verbazen!

Voorbeelden van velg reparaties

Wij hebben, met volle trots, al duizenden velgen voorzien van de perfecte reparatie. Bekijk hier een aantal voorbeelden van opgeleverde projecten. 

We heten je graag welkom