Stoeprandschade

Stoeprandschade herstellen

Wanneer uw velg stoeprandschade heeft opgelopen kunt u dit het beste verhelpen door onze velgen reparatie. De oorzaak van deze autoschade zit hem al in de naam en is vaak het resultaat van slordig inparkeren. In de meeste gevallen zijn uw velgen dan het slachtoffer. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar u bent zeker niet de enige die dit overkomt. Hoe de schade kan worden gerepareerd hangt af van hoe groot de schade is en op welke manier dit het beste hersteld kan worden.

Verschillende soorten stoeprandschade

De oorzaak van stoeprandschade is vrijwel altijd om dezelfde reden: een fout maken bij het inparkeren en hierbij een stoeprand raken. De velg schuurt dan als het ware langs de stoeprand waardoor er direct schade ontstaat aan uw velg. Vaak blijft stoeprandschade beperkt tot enkele krassen op uw velg, maar de snelheid waarmee dit gebeurt heeft grote invloed op de schade. Bij hoge snelheid of ernstige krasschade kan de kans ontstaan dat er scheuren of deuken in uw velg komen. De Velgendokter beschikt over de juiste apparatuur om de velg te herstellen.

Werkwijze stoeprandschade herstellen

Het herstellen van stoeprandschade kan op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van het soort krassen die uw velg heeft opgelopen. Wanneer u de velg lichtjes langs de stoeprand schuurt zal u voornamelijk oppervlakkige krassen hebben opgelopen. Wij zullen dan de laklaag van de velg verwijderen en vervolgens polijsten. Zo zullen uw velgen weer blinken als een spiegel.

Afhalen en bezorgen

Wilt u stoeprandschade aan uw velg herstellen? U kunt de velg bij ons op de werkplaats afleveren en na de reparatie weer komen ophalen in Uden. Lukt dat niet of woont u ver weg? Dan kan u de velgen opsturen via DPD. Zorg ervoor dat uw velgen gedemonteerd en verpakt zijn wanneer u een afspraak maakt. Meer informatie over het versturen van banden vindt u in de FAQ. Het herstellen van stoeprandschade duurt ongeveer een week en we laten u direct weten wanneer de velg klaar is.

Direct een afspraak maken?

  Het kan soms even duren voordat het formulier verzonden wordt

  Logo

  Bezoek onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van een aantal leuke auto’s waarvan de velgen zijn gerepareerd, of de echte speciale reparaties.
  Of maak direct een afspraak:

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  Kosten voor het herstellen van stoeprandschade

  Het herstellen van stoeprandschade is meestal de goedkoopste reparatie die wij uitvoeren. Op basis van de schade maken wij een prijsopgave. De kosten worden altijd vooraf kenbaar gemaakt zodat u na de reparatie niet voor een verassing komt te staan. Voor een prijsopgave kunt u direct contact met ons opnemen.

  Overige diensten

  Ook voor andere schades aan uw velg kunt u bij de Velgendokter terecht!

  • Stoeprandschade kan ervoor zorgen dat uw velg vervormd is. Dit kunt u verhelpen door uw velg te laten richten zodat uw velg weer in de juiste vorm wordt gezet.
  • Een scheur in uw velg kunnen wij oplossen door de velg te gaan lassen.
  • Wanneer uw velg CNC gedraaid zijn zal dit op een andere manier hersteld moeten worden. Dit wordt namelijk niet op dezelfde manier gedaan dan bij een gewone velg. Met de beschikking over de nieuwste hightech apparatuur zullen uw CNC velgen er weer als nieuw uitzien!
  • Als een velg niet past op uw wagen, kunnen wij de naafgat diameter of de ET waarde aanpassen zodat de velg weer passend gemaakt kan worden. Zo vinden wij voor iedere velg wel een oplossing!

  Benieuwd wat het kost om jouw velgen bij de dokter te brengen?

  Vraag hier een prijsopgave aan

  Heb je een vraag of ben je op zoek naar een passend advies? De dokter helpt je graag!

  Waar kunnen wij je bij helpen?

  Hebben jouw velgen een bezoekje nodig aan de dokter?

  Vraag een afspraak aan bij één van onze medewerkers