Let op! Wij zijn gedurende de bouwvak gesloten. Van 20 juli t/m 12 augustus.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stoeprandschade

Velg met stoeprandschade?

Per ongeluk een stoepje over het hoofd gezien? Of door een krappe parkeergarage toch net de velg beschadigd? Dat is natuurlijk erg vervelend! Maar de Velgendokter kan je hier bij helpen!

Met ruim 30 jaar ervaring in het herstellen van aluminium velgen hebben we voor elke schade een passende oplossing.

Of het nu gaat om een beschadigde velg met krassen ,een deuk in de velg of zelfs een scheur. Meestal is de reparatie een goedkopere en duurzamere oplossing dan een nieuwe velg kopen.

Benieuwd wat we voor jouw stoeprandschade kunnen betekenen? Stuur ons dan een foto van de velgen en de schade en we komen zo snel mogelijk bij je terug met een passend doktersadvies!

Stoeprandschade herstellen - Hoe gaat dat in zijn werk?

We kunnen het herstel op verschillende manieren inplannen. Afhankelijk van de soort werkzaamheden (Bijvoorbeeld poedercoaten, CNC afdraaien of richten) kan de levertijd verschillen. Na afspraak bedraagt dit meestal 1 week. 

Gaat het om een losse set velgen of velgen met banden? Dan kunnen deze altijd los afgeleverd worden bij ons in Uden. Dit mag zonder afspraak, maar het kan zijn dat we door drukte er pas later aan kunnen beginnen. Natuurlijk kan je ook van tevoren bellen om een afspraak in te plannen. Neem daarvoor contact met ons op.

Liever de auto bij ons laten staan? Ook dat is mogelijk! We beschikken over een viertal bruggen waardoor we elke week 4 auto’s neer kunnen zetten. We plannen dit meestal van maandag tot en met zaterdag. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Stoeprandschade herstellen - Wat kost dat?

De kosten voor het herstellen van stoeprandschade is afhankelijk van de werkzaamheden die er moeten gebeuren om de velg weer netjes te maken. Als je een foto van de schade kunt sturen via onderstaand contactformulier komen we zo snel mogelijk bij je terug met een passend advies en een prijs voor de reparatie van je stoeprandschade.

We heten je graag welkom

Let op! van kerst t/m oud & nieuw zijn wij gesloten