Velgen herstellen

Velgen herstellen door beschadiging

Wanneer uw velg schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld stoeprandschade, dan kunt u dit bij De Velgendokter laten herstellen. Als u krasjes en deuken ziet aan uw velg wilt u daar natuurlijk vanaf. Wij herstellen de velg en werken vakkundig de schade weg.

De Velgendokter is dé specialist op het gebied van velgen herstellen. Wij beschikken over de vaardigheden en de apparatuur om vrijwel alle velgen in topconditie te brengen zodat u niks meer van de schade terug zal zien. Zo rijdt u binnen de kortste keren weer rond met mooie velgen die vele jaren mee zullen gaan!

Werkwijze velgen herstellen

Voor het herstellen van uw velg bekijken wij vooraf eerst wat de schade is en maken we op basis daarvan een prijsopgave. Deuken worden uitgedeukt en krassen worden geschuurd en waar nodig door ons gepolijst. Zo verzekeren wij u ervan dat uw velg weer zo goed als nieuw eruit komt te zien.

Wanneer blijkt dat een nieuwe velg goedkoper is dan het herstellen van de velg, laten we dat natuurlijk aan u weten. Dit is regelmatig het geval bij nieuwe velgen, omdat deze makkelijker te vervangen zijn.

Afhalen en bezorgen

Is uw velg beschadigd en moet dit hersteld worden? Het is bij De Velgendokter mogelijk om de beschadigde velg zelf naar de werkplaats te brengen en deze vervolgens na het herstellen weer op te halen in Uden. Lukt dat niet of woont u ver weg? Dan kan u de velgen opsturen via DPD. Zorg ervoor dat uw velgen gedemonteerd en verpakt zijn wanneer u een afspraak maakt. Meer informatie over het versturen van banden vindt u in de FAQ.  

Logo

Bezoek onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van een aantal leuke auto’s waarvan de velgen zijn gerepareerd, of de echte speciale reparaties.
Of maak direct een afspraak:

CONTACT

Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

T: 0413-257366

CONTACT OPNEMEN

OFFERTE OPVRAGEN

Direct een afspraak maken?

  Het kan soms even duren voordat het formulier verzonden wordt

  Kosten velgen herstellen

  De kosten voor het herstellen van een velg verschilt per reparatie. Het herstellen van stoeprandschade behoort meestal tot de goedkoopste reparatie. Als u meer informatie wilt over de kosten kunt u direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

  Overige diensten

  Ook voor andere reparaties kunt u bij De Velgendokter terecht:

  • Wanneer u kromme of gedeukte velgen heeft kunt u dit door ons laten repareren door uw velgen te laten richten. Met de beschikking over een speciale richtmachine kunnen alle soorten lichtmetalen velgen tot en met 22 inch gericht worden.
  • Wanneer uw velg is gescheurd kunnen wij dit probleemloos repareren door de velg te laten lassen. Het maakt niet uit of het lichte beschadiging betreft of dat er grote stukken uit de velg zijn gereden, wij lossen het graag voor u op!
  • Met de beschikking over de nieuwste hightech apparatuur kunnen we ook uw CNC gedraaide velg U kunt erop rekenen dat uw velg er weer prachtig blinkend en gaaf terugziet.
  • Wanneer uw velg niet op uw band past, kunnen wij dit voor u toch passend maken. Dit doen wij door middel van het aanpassen van de ET waarde of het aanpassen van de naafgat diameter. Wij bieden voor iedere velg een oplossing.
  • Voor het polijsten van velgen beschikken wij over een hoogglans verdichtmachine, die onder andere werkt met keramische kegels. Dit geeft een perfect resultaat en uw velg ziet er weer uit als nieuw!

  Benieuwd wat het kost om jouw velgen bij de dokter te brengen?

  Vraag hier een prijsopgave aan

  Heb je een vraag of ben je op zoek naar een passend advies? De dokter helpt je graag!

  Waar kunnen wij je bij helpen?

  Hebben jouw velgen een bezoekje nodig aan de dokter?

  Vraag een afspraak aan bij één van onze medewerkers