Velgen opknappen

Velgen opknappen: Uw velg weer als nieuw

Velgen opknappen behoort tot de vele mogelijkheden die de Velgendokter te bieden heeft. Een gekraste, gedeukte of verroeste velg heeft een uiterst negatieve impact op het uiterlijk. Het is natuurlijk zonde voor het uiterlijk van de auto wanneer u beschadigde velgen hebt. De auto ziet er onverzorgd en verwaarloosd uit en dat is jammer. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen door ons. Velgen opknappen doet u bij de Velgendokter!

De Velgendokter is gespecialiseerd in het opknappen, repareren, richten, lassen, polijsten en overspuiten van velgen. Van eenvoudige tot buitengewone velgen, wij weten voor iedere schade aan uw velg wel een oplossing. Zo kunnen wij verroeste of gekraste velgen opknappen door uw velg te laten polijsten. Met de beschikking over de hoogglans verdichtmachine kunnen wij uw velg op de best mogelijke manier opknappen.

Werkwijze velgen opknappen

De werkwijze van velgen opknappen hangt af van de schade en wat er gedaan moet worden om de velg goed te kunnen herstellen. In de meeste gevallen is de oorzaak van velgschade door slordig inparkeren. De schade die dan vaak te zien is zijn krasjes aan de randen van de velgen. Deze ‘lichte’ krasjes worden verwijderd door eerst de velgen van de wielen af te draaien. Vervolgens wordt de velg egaal gemaakt door de velg te ‘frezen’. Hierdoor zijn de krassen niet meer zichtbaar. Daarna zal de velg gepolijst worden zodat er een mooie glans op uw velg te zien is.

Afhalen en bezorgen

Is uw velg toe aan een opknapbeurt? U kunt dan de velg naar de werkplaats brengen in Uden en na de reparatie kunt u de velg zelf ophalen. Lukt dat niet of woont u ver weg? Dan kan u de velgen opsturen via DPD. Zorg ervoor dat uw velgen gedemonteerd en verpakt zijn wanneer u een afspraak maakt. Meer informatie over het versturen van banden vindt u in de FAQ. Velgen opknappen duurt ongeveer een week.

Direct een afspraak maken

  Het kan soms even duren voordat het formulier verzonden wordt

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Kosten velgen opknappen

  De kosten voor het opknappen van uw velg verschilt per reparatie en over het algemeen behoort het herstellen van stoeprandschade tot de goedkoopste reparatie. Wat er precies beschadigd is en wat de totale grootte is van het oppervlak, speelt ook een grote rol in het bepalen van de prijs. Wilt u meer informatie over de kosten van velgen opknappen? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

   

  Overige diensten

  De Velgendokter is gespecialiseerd in het opknappen en repareren van velgen. Dit wordt op verschillende manieren uitgevoerd waarbij wij voor iedere velg zorgvuldig te werk gaan. Op deze manier leveren wij de beste kwaliteit bij u af.

  • Wij verhelpen een gescheurde of gedeukte velg door de velg te lassen. Het lassen van velgen doen wij voor zowel lichte beschadigingen als wanneer er grotere stukken uit de velg zijn gereden.
  • Een CNC gedraaide velg wordt op een andere manier hersteld dan bij een gewone velg. Met de beschikking over de nieuwste hightech apparatuur wordt dit zorgvuldig gerepareerd door onze werknemers.
  • Het komt weleens voor dat uw velg niet op de auto past. Dit kunnen wij verhelpen door de ET waarde, of naafgat diameter aan te passen. Op deze manier wordt uw velg passend gemaakt.