Velgen stralen

Wij laten uw velgen (weer) stralen!

Indien uw set velgen beschadigd zijn wilt u deze hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk voorzien van een nieuw jasje. Schade aan velgen is dan ook (te) snel gemaakt. Raasde u net als Max Verstappen nét iets te scherp door de bocht heen? Of zat u met uw gedachten al bij een heerlijke BigMac én McFlurry toen u de McDrive binnen reed? Dan is de schade snel gemaakt. Maar gelukkig laten wij uw velgen stralen. Letterlijk in dit geval!

Zo is velgen stralen nodig om deze hierna weer van een prachtige laklaag te voorzien. Hiermee voorzien wij uw velgen namelijk van een nieuw leven. Iedere bolide verdient namelijk een mooie set velgen, vinden wij. U ook? Dan zijn wij ongetwijfeld een goede match om samen het nieuwe leven van uw velgen tegemoet te gaan!

Kom in contact

  Het kan soms even duren voordat het formulier verzonden wordt

   

  Wat komt bij een reparatie kijken?

  In ruim 25 jaar hebben wij al veel velgen van een nieuw leven voorzien. En bij iedere set velgen is het weer opnieuw de taak om het juiste recept samen te stellen. Met als einddoel natuurlijk weer een strak uiterlijk om zorgeloos in uw eigen auto met trots rond te rijden. Dit alles was zeker niet mogelijk geweest zonder onze strakke werkwijze. Hoe onze werkwijze voor velgen stralen eruit ziet?

  1. Eerste contact
  2. Eerste prijsopgave
  3. Vastlegging De Velgendokter App
  4. Opdrachtbonnen met werkzaamheden
  5. Tijd voor laatste inspectie

  Spuiten of poedercoaten

  Zowel voor het spuiten als poedercoaten van uw velgen bent u bij De Velgendokter aan het juiste adres! Afhankelijk van de schade bekijken wij wat nodig is om dit te herstellen. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren kan daarna de keuze gemaakt worden tussen spuiten of poedercoaten. Beiden oplossingen beginnen met het verwijderen van de lak.

  Hierna dient de keuze gemaakt te worden tussen het spuiten of poedercoaten van de velgen. Onderstaand hebben wij de voordelen van poedercoaten op een rijtje gezet.

  • Extra goede bescherming
  • Lange levensduur
  • Extra voordelig

  Naast de voordelen van het poedercoaten van de velgen. Brengt ook het spuiten van de velgen voordelen met zich mee. Onderstaand hebben wij deze vereenvoudigd voor u weergegeven.

  • Vol glans
  • Ruime kleurkeuze
  • Strak eindresultaat

  Door naar de werkplaats

  Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij dat het belangrijk is om velgen stralen zo voordelig mogelijk aan te bieden. Hoe wij dit doen? Dit begint met de beschikking tot de nieuwste technieken en apparatuur in onze werkplaats. Dit is de basis van onze werkplaats om hierna vanuit de expertise voor u aan de slag te gaan. Bij interesse neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Velgen stralen doet u bij De Velgendokter!

  Naast velgen stralen hebben wij nog een breder arsenaal aan mogelijkheden om uw velgen te repareren van stoeprandschade. Bekijk onderstaand welke recepten wij u allemaal aanbieden om uw velgen er weer gezond uit te laten zien!

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN