Velgen coating

Velgen coating bij De Velgendokter

Balen! Als u op deze pagina bent betekend dit hoogstwaarschijnlijk dat uw velgen beschadigd zijn. Dit kan op vele manieren gebeurd zijn. De verkeerde afslag genomen richting het circuit in Zandvoort? Te enthousiast langs een stoeprand geraasd? Of de bocht van de McDrive nét even verkeerd ingeschat? Wij snappen het. En we helpen u graag. Tijd voor velgen coating bij De Velgendokter.

Een nieuw leven. Dat bieden wij uw set velgen aan. Zo vinden wij ook dat iedere auto een mooie set velgen verdient. Zie het als de kers op de taart die niet mag ontbreken. Met velgen coating geeft u de velgen dit nieuwe leven. Naast het coaten van velgen helpen wij u met meerdere kwalen. Onderstaand hebben wij de overige diensten weergegeven die wij aanbieden.

dIRECT CONTACT OPNEMEN?

 

 

 

Wij vinden het juiste recept

Vanuit méér dan 25 jaar ervaring weten wij als velgenspecialist als geen ander wat er bij een velgreparatie komt kijken. De basis hiervan? Dat is onze eenduidge werkwijze. Dit begint bij het eerste contact waarbij het mogelijk is om een foto toe te sturen. Hierna maken wij een nauwkeurige inschatting van het type velg, de schade én de reparatiemogelijkheden.

Ook schrijven wij u een recept voor met de oplossing om uw velgen te repareren. Indien u akkoord gaat met de prijsopgave plannen we een datum in voor de velgen coating. Zodra het nieuwe leven in de velg is geblazen krijgt u hierover bericht. Tijd om uw auto weer van een mooie set velgen te voorzien.

 

 

Spuiten of poedercoaten

Zowel auto velgen spuiten als velgen coating kan een juiste én passende oplossing zijn. Dit is met name afhankelijk van het type schade én uw persoonlijke voorkeuren. Het verschil tussen beiden methoden? Dat leggen wij u graag uit. Zo is het zowel mogelijk om na verwijdering van de lak de velgen te spuiten, als te coaten. Te beginnen met velgen coating hebben wij onderstaand enkele voordelen opgesomd.

  • Zorgt voor een extra goede bescherming
  • Beschikt over een lange levensduur
  • Relatief gezien is velgen coaten extra voordelig

Naast het coaten van uw velgen is het ook mogelijk om deze te spuiten. Wanneer u hiervoor kan kiezen? Dat hebben wij eenvoudig voor u op een rijtje gezet. Wij kunnen alvast verklappen dat u hiermee weer met volle trots in uw bolide kan touren!

  • Een eindresultaat vol glans
  • Enorm ruime kleurkeuze
  • Strak eindresultaat

Prijs velgen coating

Om u een zo voordelig mogelijk prijs voor velgen coating aan te bieden beschikken wij over de benodigde expertise. Maar, zonder de nieuwste technieken én apparatuur in onze werkplaats is dit onmogelijk. Daardoor hebben wij vanuit de ruim 25 jaar ervaring alle benodigdheden in huis om uw auto van een mooie set velgen te voorzien. En dat ook nog eens éxtra voordelig. Al interesse? Neem dan vooraf contact met ons op en wij komen met een gepaste prijsopgave voor uw situatie.

Velgen coating

Velgen coating vragen?

Geen vraag te gek. Zo hebben wij in de afgelopen jaren al vele vragen beantwoord. Om u hiermee van dienst te zijn hebben wij deze eenvoudig verzameld bij de veelgestelde vragen. Bij overige vragen bent u bij ons ook aan het juiste adres! Vul het contactformulier hieronder in met een bijbehorende foto. Hierdoor krijgen wij een zo goed mogelijke indruk van uw situatie om een passend voorstel te doen.

CONTACT

Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

T: 0413-257366

CONTACT OPNEMEN

OFFERTE OPVRAGEN

HEEFT U VRAGEN?

Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

VEELGESTELDE VRAGEN