Velgenspecialist

Velgenspecialist

Met meer dan 25 jaar ervaring mag De Velgendokter zich met trots velgenspecialist noemen. Hierdoor weten wij als geen ander dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Net als Max Verstappen nét iets te scherp door de bocht gevlogen? Of een ouderwets stoeprandje meegepakt tijdens het inparkeren? Uit onze ervaring weten wij dat dit de beste chauffeur kan overkomen. Indien u dus krassen, deuken of schaafplekken op uw velg heeft is het tijd om een afspraak in te plannen bij De Velgendokter.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere auto een mooi paar velgen verdient. Maak dus eenvoudig een afspraak bij De Velgendokter voor het maken van uw velgen. Wat wij allemaal doen? Dat hebben wij eenvoudig voor u op een rijtje gezet. Zo zorgen wij ervoor dat de auto’s op de weg voorzien zijn van een mooi stel velgen!

Afspraak inplannen bij de velgenspecialist?

Indien u vragen heeft kunt u alvast een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen. Wellicht staat hier al een antwoord op voor uw vraag! Indien u nog verdere vragen heeft kunt u deze hieronder achterlaten. Eén foto zegt meer dan 1.000 worden. Twijfel daarom ook vooral niet om een foto van uw velg toe te voegen. Hierdoor kunnen wij een zo’n specifiek mogelijke prijsopgave en antwoord op maat geven.

  Het kan soms even duren voordat het formulier verzonden wordt

  Werkwijze De Velgendokter

  Als velgenspecialist vinden wij het van belang dat onze klanten op een juiste wijze geholpen worden. Daarom hebben wij een duidelijke werkwijze opgesteld waardoor het repareren van uw velgen vereenvoudigd wordt! Hieronder zijn de stappen van onze werkwijze weergegeven.

  1. Het eerste contact
  2. Een eerste prijsopgave
  3. Vastlegging in De Velgendokter App
  4. Opdrachtbonnen met werkzaamheden
  5. Tijd voor de laatste inspectie

  Zoals hierboven weergegeven worden 5 stappen doorlopen alvorens u weer kunt genieten van uw gerepareerde velgen. De werkwijze begint met een eerste contact met de velgenspecialist. Hoe dit contact verloopt? Dat bepaalt u zelf! Zo kunt u zowel telefonisch, via mail of via onze website contact opnemen. Na dit eerste contact vragen wij zo snel mogelijk om een foto van uw velg. Hiermee krijgen wij een indruk van de schade, over welk type velg het gaat en hoe we dit zo snel én goed mogelijk kunnen oplossen.

  Indien wij als velgenspecialist vastgesteld hebben hoe wij de schade gaan oplossen ontvangt u een prijsopgave. Vanuit uw wensen en de foto doen wij ons best om dit zo goed mogelijk te specificeren. Afhankelijk van het type werkzaamheden plannen wij een tijd in voor het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden. Bent u aangekomen bij De Velgendokter? Dan kijken we samen met u de velgen na. Alles wordt hierbij nauwkeurig geregistreerd in onze app. Ter controle ontvangt u hiervan een bevestiging in uw mailbox.

  Voordat de werkwijze als velgenspecialist is afgerond printen wij de werkzaamheden uit bij de opdrachtbonnen en wordt dit bij de velgen gehouden. Als de velgen klaar zijn krijgt u bericht om deze op te komen halen. Hier vindt de laatste inspectie plaats waarbij wij het enorm belangrijk vinden dat alles naar uw wens is. Hierna kunt u weer vol trots rijden in uw auto met zo goed als nieuwe velgen!

  Ophaal- en bezorgservice

  Bent u niet in staat om de velg naar ons in Uden te brengen? Geen probleem! Zo halen wij de velg ook bij u thuis op indien u dit wenst. Hierna bedraagt de reparatietijd gemiddeld één week van de velg.

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN