velg beschadigd

Velg beschadigd?

Wanneer uw velg beschadigd is door bijvoorbeeld stoeprandschade is dit natuurlijk erg zonde voor het uiterlijk van de velg. De schade aan uw velg is vaak direct te zien waardoor de velg al snel zijn schoonheid verliest. Gelukkig bestaat er de Velgendokter en kunnen wij de schade voor u herstellen. Hoe wij de schade het beste kunnen herstellen hangt af van de schade en op welke manier we dit kunnen repareren. Eén ding staat vast: de Velgendokter zorgt ervoor dat uw velg er weer als nieuw uit komt te zien!

De Velgendokter heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het opknappen, lassen, polijsten, richten en het overspuiten van velgen. Wanneer uw velg beschadigd is en dit moet direct hersteld worden zit u bij de Velgendokter goed.

 

Werkwijze van de Velgendokter bij een beschadigde velg

Oppervlakkige schades, zoals krasjes, kunnen gemakkelijk verholpen worden. Deze ‘lichte’ krasjes worden hersteld door eerst de velgen van de wielen te draaien. Wij maken vervolgens de velg egaal door het te ‘frezen’. Door dit te doen zijn de krasjes niet meer zichtbaar. Om het mooi af te werken gaan we de velg polijsten zodat er een mooie glans op uw velg te zien is.

Wanneer een velg krom, beschadigd, ingedeukt of verbogen is zorgt dit voor veel schade aan de auto. Hierdoor slijten de topmounts, schokbrekers en wiellagers en zullen ze door de schade eerder kapotgaan. Dit wordt verholpen door de velg te gaan richten met een speciale richtmachine die de plaats van de deuk verwarmd. Met deze richtmachine kunnen alle soorten lichtmetalen velgen (aluminium velgen en magnesium velgen) tot en met 22 inch gericht worden. Voor het herstellen van een beschadigde velg bent u bij de Velgendokter aan het juiste adres.

Afhalen en bezorgen: velg beschadigd

Heeft u een deuk in uw velg of is uw velg beschadigd, dan kunnen wij uw lichtmetalen, aluminium of stalen velgen herstellen in onze werkplaats in Uden. U heeft de mogelijkheid om uw velgen naar de werkplaats te brengen en na de reparatie weer in Uden te komen ophalen. Het kan zo zijn dat het niet lukt om de velg(en) naar Uden te brengen. Dit lossen wij op met onze ophaal en bezorgservice. Wij zullen de velg op de afgesproken datum en tijd bij u ophalen en zorgen vervolgens ervoor dat de velgen na de reparatie na de reparatie weer netjes bij u worden bezorgd. Het afdraaien en vervolgens herstellen van velgen duurt ongeveer een week.

 

Direct een ophaalafspraak maken?

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Kosten velgen herstellen

  Wanneer uw velg beschadigd is, dan wilt u graag weten wat het gaat kosten om de schade te herstellen. De kosten van velgen herstellen varieert per velg. Neem voor het maken van een offerte op maat contact met ons op en wij zullen u meer informatie geven over de kosten. Wij zullen op basis van de door u genoemde schade een prijsopgave geven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen. Wij helpen u graag verder.

   

  Overige diensten

  De Velgendokter is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten velgen. Benieuwd wat we nog meer doen?

  • Velgen afdraaien is bij de Velgendokter zo gebeurt met de beschikking over de nieuwste high-tech apparatuur, waarmee wij computergestuurd uw velgen kunnen afdraaien.
  • Past uw velg niet op uw auto? Dit komt wel vaker voor en dit verhelpen wij door de ET-waarde, of naaf gat diameter aan te passen.