Let op! Wij zijn gedurende de bouwvak gesloten. Vanaf 18 juli tot 12 augustus.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Velg beschadigd

Velgschade

Velg beschadigd tijdens het inparkeren? Te dicht langs te stoep of toch het lage hekje over het hoofd gezien? Bij de Velgendokter ben je aan het juist adres om de schade aan je velgen te laten herstellen!

Met meer dan 30 jaar ervaring en alle mogelijkheden oplossing in huis hebben we altijd een passende oplossing voor jouw velgschade.

Stuur ons een foto van de schade voor een passend advies en een prijsopgave.

Vraag een offerte aan

We komen zo snel mogelijk bij je terug met een passende prijsopgave!

Professioneel velgherstel

Met ruim 30 jaar aan ervaring altijd de beste oplossing in huis.

Bekijk hier een voorbeeld van een voor en na foto. 

Hoe gaan wij te werk

STAP 1

Eerste contact

Het begint met het eerste contact. Meestal gaat dit via de e-mail of telefoon, maar langskomen mag natuurlijk ook! De deur staat voor je open. Vaak vragen we een foto te sturen van de velgen zodat we een eerste indruk krijgen van de schade en bijvoorbeeld het type velg.

STAP 2

Prijsopgave

Aan de hand van de foto’s en de wensen, maken we een prijsopgave op maat. Hierbij vinden we het belangrijk om zo duidelijk mogelijk te zijn in wat je kan verwachten.
Zo hanteren we altijd totaalprijzen voor bijvoorbeeld poedercoaten of cnc afdraaien.
Dus achteraf geen onverwachte kosten voor bijvoorbeeld het aanbrengen van blanke lak of het verwijderen van stoeprandschade. Wel zo eerlijk toch?

We vinden het ook belangrijk om je hierbij zo goed mogelijk te adviseren.
Mocht het herstellen bijvoorbeeld duurder zijn dan het vervangen van de velgen, dan zullen we dit laten weten. Dit levert misschien geen geld op, maar daar worden onze klanten wel blij van.. en wij dus ook!

STAP 3

De Velgendokter App

Eenmaal bij ons bedrijf aangekomen kijken we samen of de schade ook is wat we van te voren hadden ingeschat. Daarna wordt alles vastgelegd in ons systeem en dit wordt bij jou bevestigd via de email met een orderbevestiging.

STAP 4

Opdrachtbronnen

In de werkplaats worden de velgen op een kar gezet en hier komt de werkbon aan te hangen. Hier staan alle werkzaamheden op inclusief de gemaakte afspraken met de klant over levertijd, kleurkeuze etc. Zo kan er niks fout gaan tijdens het herstel en de voortgang kan netjes bijgehouden worden.  

STAP 5

Laatste inspectie

Er wordt een laatste inspectie uitgevoerd om te kijken of we tevreden zijn met het eindresultaat. Pas als alles goedgekeurd is krijg je een bericht dat de velgen opgehaald kunnen worden.

Let op! van kerst t/m oud & nieuw zijn wij gesloten