Velgen zandstralen

Velgen zandstralen

Heeft u schade opgelopen aan uw velgen én wilt u deze van een nieuw leven voorzien? Ga dan voor velgen zandstralen. Hiermee laat u uw velgen (letterlijk én figuurlijk) weer ouderwets stralen. De schade aan velgen is snel gemaakt. Zo zit u voordat u het doorheeft direct tegen een stoeprand aan. Of raast u nét even met iets te veel enthousiasme door de bocht heen. Ongeacht de oorzaak zorgen wij ervoor dat de velgen er weer op én top uit komen te zien.

Vanuit onze jarenlange ervaring én expertise weten wij wat nodig is om velgen zandstralen zo goed mogelijk uit te voeren. Dit bieden wij dan ook zo voordelig mogelijk aan. Zonder de nieuwste technieken en apparatuur in de werkplaats is dit absoluut onmogelijk. Dit is namelijk dé uitvalsbasis om onze expertise voor u in te zetten. Met als resultaat een bolide waar u weer met volle trots in kan rijden!

Onze werkwijze

Om velgen zandstralen ten alle tijden in goede banen te leiden hanteren wij een strakke werkwijze. Dit begint met een foto van de velgenschade. Hiermee krijgen wij een eerste indicatie van de schade. En kunnen wij direct zien om wat voor type velg het gaat. Aan de hand van de foto maken wij vervolgens een prijsopgave op maat.

Bij akkoord op de prijsopgave plannen wij direct een afspraak in om langs te komen. Samen lopen we de schade nog langs en wordt de reparatie definitief ingepland. U ontvangt een opdrachtbon die u bijhoudt tot de velgen weer zo goed als nieuw zijn. Nadat wij de velgen onder handen hebben genomen en velgen zandstralen is afgerond, lopen wij dit met u op locatie nog even langs. Zodra alles na wens is ronden wij de velgenreparatie pas volledig af.

  CONTACT OPNEMEN

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Afhaal- en bezorgdienst

  Vanuit ons vakmanschap leven wij ons volledig in de klanten in. En daarom weten wij ook als geen ander dat het niet altijd mogelijk is om de velgen bij ons op locatie af te geven. Hiervoor bieden wij een afhaal- en bezorgdienst aan waarmee wij bij u langs komen om de velgen op locatie op te halen. Na de reparatie worden de velgen vervolgens ook weer netjes bij u thuis afgeleverd. Velgen zandstralen wordt hiermee dus enorm gemakkelijk! Een kind kan de was doen.

  Naast velgen stralen geldt de afhaal- en bezorgdienst óók voor meerdere diensten. Ga je bijvoorbeeld voor velgen zwart spuiten óf een velgen coating? Ook dan kan kunt u op onze ophaalservice pagina terecht om een afspraak in te plannen. Hier staan ook direct de bijkomende kosten bij. Aan de slag!

   

  Overige diensten van De Velgendokter

  Natuurlijk biedt velgen zandstralen een uitstekende oplossing voor het herstellen van stoeprandschade. Maar, dit is daarentegen niet de enige oplossing die wij aanbieden. Onderstaand hebben wij meerdere diensten opgesomd die u kunnen helpen om weer met volle trots in uw bolide rond te rijden. Kunt u geen keuze maken? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken namelijk graag mee voor een oplossing op maat.