Stoeprandschade herstellen

Stoeprandschade herstellen bij de Velgendokter

Heeft u stoeprandschade opgelopen? Dan bent u (gelukkig) niet de enige. Dus aan uw stuurkunsten hoeft het zéker niet te liggen! Wij helpen u eenvoudig door velgen reparatie op maat aan te bieden om de stoeprandschade te herstellen. De oorzaak van stoeprandschade zit al in de naam. En daarom rest alleen de vraag waar u het ouderwets stoeprandje heeft meegepakt. Een resultaat van slordig inparkeren? Waande u zich Max Verstappen in uw eigen Renault? Of nét iets te enthousiast (én hongering) de McDrive binnen gereden? Dan is stoeprandschade helaas zo opgelopen.

Naast u zelf zijn ook de velgen van uw prachtige bolide slachtoffer van het onoverkomelijke schade. Dat is natuurlijk enorm vervelend! Maar, gelukkig bent u niet de enige die dit overkomt. En samen, is niet alleen. De stoeprandschade herstellen hangt af van de grootte van de schade én op welke manier de schade herstelt dient te worden.

Direct een prijs voor stoeprandschade reparatie?

Neem contact op met één van onze experts.

Soorten stoeprandschade

De oorzaak van stoeprandschade schuilt vaak in een klein (spreekwoordelijk) hoekje. Bij het minste of geringste stuurfoutje schuurt een velg langs de stoeprand waardoor direct schade kan ontstaan. Afhankelijk van de schade varieert dit van enkele krasjes tot een flinke deuk. Ook kunnen er zelfs flinke scheuren ontstaan als u een échte pechvogel bent! Maar geen paniek. Als (velgen)dokter beschikken wij ongetwijfeld over het juiste medicijn voor uw wagen. Hiermee verhelpen wij de schade op een passende én effectieve manier. Om dit te bewerkstelligen beschikken wij over de juiste apparatuur om de velg te herstellen.

Werkwijze stoeprandschade

Stoeprandschade herstellen kan op verschillende manieren. Afhankelijk van het aantal krassen bepalen wij hoe de schade het beste verholpen kan worden. Dit heeft er ook met te maken of u lichtjes langs een stoeprand bent geschuurd, óf volle bak uit de bocht bent gevlogen. De oppervlakkige krassen zijn zo verholpen. Hier wordt allereerst de laklaag van de velg verwijderd, alvorens de velg opnieuw gepolijst wordt. Hierna blinkt de velg weer als een spiegel. Uren rijplezier met volle trots gegarandeerd!

Een greep uit ons werk

Wij hebben, met volle trots, al duizenden velgen voorzien van de perfecte reparatie. Bekijk hier een aantal voorbeelden van opgeleverde projecten. 

#1

op het gebied van velgen.

150.000+

velgen in nieuwstaat gebracht.

8

gespecialiseerde medewerkers.

10.000+

kopjes koffie.

aluminium velgen polijsten

Afhalen en bezorgen

Om de schade van uw velgen te herstellen leveren wij deze eenvoudig bij u af op locatie. Na de reparatie kunt u de velgen dan ophalen in Uden. Is het voor u door omstandigheden niet mogelijk om de autovelgen op te halen? Dan bieden wij een ophaal- en bezorgservice aan. Hiermee komen wij de beschadigde velgen bij u thuis ophalen. En leveren wij deze volledig herstelt weer bij uw woning af. Stoeprandschade herstellen duurt doorgaans één weekje. Wij berichten u wanneer de velg gereed is, om vervolgens in overleg een afspraak te plannen. 

Kosten stoeprandschade herstellen

Bij stoeprandschade herstellen behoort dit meestal tot één van de goedkoopste reparaties voor ons. De basis van de schade is opgevangen in onze prijsopgave. De kosten hierna zijn vooraf kenbaar gemaakt, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Neem alvast contact op én ontvang een passende prijsopgave op maat.

Overige diensten

Bij De Velgendokter bent u aan het juiste adres voor stoeprandschade herstellen. Maar, dat is het niet het enige. Zo zijn wij een allround dokter op het gebied van velgen. En ieder kwaaltje verdient dan ook een andere manier om het te verhelpen. Onderstaand hebben wij ons arsenaal aan recepten weergegeven om uw velgen te genezen.

Maak kennis met onze passie

Al ruim 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van lichtmetalen velgen. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals lassen, richten, poedercoaten, spuiten en CNC afdraaien.
Door onze jarenlange ervaring vinden we voor iedere velg een passende oplossing.

Openingstijden

Maandag — Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00