Stoeprandschade wegwerken

Stoeprandschade wegwerken

Bent u langs een stoeprand afgeschaafd en heeft u schade aan uw velgen? Dan bent u bij de velgendokter aan het juiste adres voor stoeprandschade wegwerken. De oorzaak van de schade zit al in de naam, maar een stoeprandje kan je op verschillende manieren geraakt hebben. Nam u een te scherpe bocht? Is het een resultaat van slordig inparkeren? Of zat u gewoon te slapen tijdens het rijden? Wat de reden ook is en hoe groot of klein de schade is, bij de Velgendokter kunnen wij u altijd helpen. Wij zullen uw stoeprandschade wegwerken en uw velgen weer een nieuw leven bieden!

Werkwijze stoeprandschade wegwerken

Onze werkwijze is opgebouwd uit een paar simpele stappen. Het begint met het eerste contact, waar we bijna altijd om een foto van uw beschadigde velg vragen. Aan de hand van uw eisen en de foto proberen we een zo precies en eerlijk mogelijke prijsopgave te doen. Als u de velgen komt brengen, kijken we samen met u de velgen nog even na en wordt alles netjes in de Velgendokter app vast gelegd. Zodra alles geregeld is repareren wij vakkundig uw velg en als laatste voeren wij samen met de klant nog een inspectie uit om te kijken of alles naar wens is.

De specifieke werkwijze voor stoeprandschade wegwerken hangt onder andere af van hoe groot de schade is. U kunt lichtjes langs een stoeprand geschuurd zijn en een paar kleine krasjes hebben, maar u kunt ook volle bak uit de bocht gevlogen zijn. De kleine krasjes kunnen wij snel wegwerken. Als eerste verwijderen wij de laklaag van de velg en daarna wordt de velg opnieuw gepolijst. Hierna ziet uw velg er weer als nieuw uit.

Ophaal- en bezorgservice

U kunt uw beschadigde velgen zelf naar de werkplaats in Uden brengen en na de reparatie ook weer zelf ophalen. Van maandag tot en met vrijdag kunt u van 09.00 uur tot en met 17.00 uur bij ons terecht en op zaterdag zijn wij van 09.00 uur tot en met 13.00 uur geopend. Is het voor u niet mogelijk om de velgen zelf te komen brengen en halen? Dan kunt u gebruik maken van de ophaal- en bezorgservice die wij aanbieden. Naast dat wij de stoeprandschade wegwerken, komen wij de velgen dan ook ophalen én weer als nieuwe afleveren. Stoeprandschade wegwerken duurt doorgaans één weekje.

 

  Logo

  Bezoek onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van een aantal leuke auto’s waarvan de velgen zijn gerepareerd, of de echte speciale reparaties.
  Of maak direct een afspraak:

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  Overige diensten

  Wij hebben inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in het repareren van velgen. Ons team van professionele werknemers werken de stoeprandschade vakkundig voor u weg, maar dat is niet het enige waarvoor u bij ons terecht kan. Andere diensten waar wij nog meer gespecialiseerd in zijn, hebben wij hieronder even op een rijtje gezet.

  • Velgen poedercoaten. Door uw velgen te poedercoaten voorziet u uw velgen van extra bescherming tegen corrosie en extreme weersomstandigheden. Velgen poedercoaten kan in veel verschillende kleuren, met of zonder lak.
  • Velgen reparatie. Wij kunnen stoeprandschade wegwerken, maar dat is zeker niet het enige. Met onze vaardigheden en apparatuur zijn wij in staat om vrijwel alle velgen weer in topconditie te brengen
  • Velgen richten. Als uw velg krom of gedeukt is, kunnen wij dit repareren door uw velg te richten. Om verdere bandschade te voorkomen is het belangrijk dat u niet te lang door blijft rijden met kromme velgen.
  • Velgen lassen. Met onze speciale lasapparatuur kunnen wij grote en kleine scheuren in uw velg lassen.
  • Velgen polijsten. Als uw velgen bekrast, verroest of geoxideerd zijn door het weer, kunt u ze bij ons laten polijsten. Na afloop zullen uw velgen eer weer stralend uit zien.
  • Velgen spuiten. Krassen en schaafplekken kunnen worden weggewerkt door de velgen te spuiten met een nieuwe laklaag. In de meeste gevallen ziet uw velg er dan weer als nieuw uit.
  • CNC draaien. Het repareren van CNC gedraaide wielen moet op een andere manier gebeuren dan bij normale wielen, maar ook dit is voor ons geen probleem. Met onze high-tech apparatuur kunnen wij uw velgen snel en computergestuurd afdraaien.

  Neem contact op

  Heeft u vragen over stoeprandschade wegwerken of over andere zaken waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan eerst een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Als uw vraag hier niet tussen staat kunt u contact met ons opnemen door ons online contactformulier in te vullen. Ook zijn wij bereikbaar door te bellen naar 0413-257366  of door een mail te sturen naar info@develgendokter.nl. Wilt u op de hoogte blijven van De Velgendokter? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

   

   

  Benieuwd wat het kost om jouw velgen bij de dokter te brengen?

  Vraag hier een prijsopgave aan

  Heb je een vraag of ben je op zoek naar een passend advies? De dokter helpt je graag!

  Waar kunnen wij je bij helpen?

  Hebben jouw velgen een bezoekje nodig aan de dokter?

  Vraag een afspraak aan bij één van onze medewerkers