Let op! Wij zijn gedurende de bouwvak gesloten. Van 20 juli t/m 12 augustus.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Velgen opsturen

Wat moet ik weten?

Woon je ver weg? Dan is het opsturen van een velg een handige oplossing! Toch heeft het meestal niet onze voorkeur. Een velg kan namelijk extra schade oplopen tijdens het transport en we hebben het in de afgelopen 30 jaar zelfs een keer meegemaakt dat een pakket helemaal niet meer aan kwam. ☹

Wil je toch de velg(en) naar ons versturen? Dan zijn er een aantal dingen die je moet weten:

  • Transport van velgen is alleen mogelijk zonder band. Door het extra gewicht en de grotere afmetingen is het vaak vele malen duurder om een velg met band te versturen, waardoor het dan altijd goedkoper is om zelf op en neer te rijden naar Uden.  
  • Het opsturen naar ons kan je gemakkelijk zelf regelen met een vervoerder naar keuze, maar we hebben ook een ophaalservice.
  • Pak de velgen goed in! Zoek ook een geschikte doos waar de velg in past en gebruik liever te veel verpakkingsmateriaal dan te weinig.
  • Doe een briefje bij de velg waar jouw gegevens op staan, als de velg dan bij ons aan komt kunnen we direct contact met je opnemen.

Hebben wij de velg(en) hersteld? Juist dan zou het fijn zijn als je deze zelf komt ophalen. Dan weten we zeker dat de velgen veilig bij jou thuis aankomen! Neem ter voorbereiding een deken of wat karton mee om de velgen gemakkelijk te kunnen vervoeren.

Hoe moet je een velg verpakken?

Zoek een geschikte doos. Een doos heeft het juiste formaat als je aan alle zijdes rondom de velg nog een paar centimeter over hebt voor verpakkingsmateriaal.

Vergeet niet een briefje met jouw gegevens in de doos te doen. Zet hier op: 
– Je naam 
– Telefoonnummer
– email adres

Doe aan alle zijdes van de velg een dikke laag verpakkingsmateriaal zodat de velg goed klem zit in de doos en niet kan bewegen, liever te veel verpakkingsmateriaal dan te weinig.

Maak de doos aan alle kanten goed dicht met tape. Het zou zonde zijn als de doos open gaat als iemand hem op tilt.

Nu ben je klaar om de velg te versturen! Je kunt hem weg brengen naar een pakketpunt bij jou in de buurt of wij kunnen hem inplannen met onze vervoerder.

Wat kost het?

Heb je de velgen klaar gemaakt voor verzending?
Je kunt de pakketten dan zelf versturen met een vervoerder naar keuze. Dit is vaak wat goedkoper dan met onze ophaalservice.
Heb je liever dat wij het regelen? Vul dan het contactformulier in met je gegevens en waar de velgen klaar liggen. Wij melden deze dan aan bij onze vervoerder en ze de pakketten worden dan meestal binnen 2 werkdagen opgehaald.
De kosten bedragen € 15,- per velg per transport.

Let op! van kerst t/m oud & nieuw zijn wij gesloten