Let op! Wij zijn gedurende de bouwvak gesloten. Van 20 juli t/m 12 augustus.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stoeprandschade herstellen

velgen herstellen

Stoeprandschade herstellen bij de Velgendokter

Heeft u stoeprandschade opgelopen? Dan bent u (gelukkig) niet de enige. Dus aan uw stuurkunsten hoeft het zéker niet te liggen! Wij helpen u eenvoudig door velgen reparatie op maat aan te bieden om de stoeprandschade te herstellen. De oorzaak van stoeprandschade zit al in de naam. En daarom rest alleen de vraag waar u het ouderwets stoeprandje heeft meegepakt. Een resultaat van slordig inparkeren? Waande u zich Max Verstappen in uw eigen Renault? Of nét iets te enthousiast (én hongering) de McDrive binnen gereden? Dan is stoeprandschade helaas zo opgelopen.

Naast u zelf zijn ook de velgen van uw prachtige bolide slachtoffer van het onoverkomelijke schade. Dat is natuurlijk enorm vervelend! Maar, gelukkig bent u niet de enige die dit overkomt. En samen, is niet alleen. De stoeprandschade herstellen hangt af van de grootte van de schade én op welke manier de schade herstelt dient te worden.

Direct een prijs voor stoeprandschade reparatie?

Neem contact op met één van onze experts.

Soorten stoeprandschade

De oorzaak van stoeprandschade schuilt vaak in een klein (spreekwoordelijk) hoekje. Bij het minste of geringste stuurfoutje schuurt een velg langs de stoeprand waardoor direct schade kan ontstaan. Afhankelijk van de schade varieert dit van enkele krasjes tot een flinke deuk. Ook kunnen er zelfs flinke scheuren ontstaan als u een échte pechvogel bent! Maar geen paniek. Als (velgen)dokter beschikken wij ongetwijfeld over het juiste medicijn voor uw wagen. Hiermee verhelpen wij de schade op een passende én effectieve manier. Om dit te bewerkstelligen beschikken wij over de juiste apparatuur om de velg te herstellen.

Werkwijze stoeprandschade wegwerken

Stoeprandschade herstellen kan op verschillende manieren. Afhankelijk van het aantal krassen bepalen wij hoe de schade het beste verholpen kan worden. Dit heeft er ook met te maken of u lichtjes langs een stoeprand bent geschuurd, óf volle bak uit de bocht bent gevlogen. De oppervlakkige krassen zijn zo verholpen. Hier wordt allereerst de laklaag van de velg verwijderd, alvorens de velg opnieuw gepolijst wordt. Hierna blinkt de velg weer als een spiegel. Uren rijplezier met volle trots gegarandeerd!

Een greep uit ons werk

Wij hebben, met volle trots, al duizenden velgen voorzien van de perfecte reparatie. Bekijk hier een aantal voorbeelden van opgeleverde projecten. 

#1

op het gebied van velgen.

150.000+

velgen in nieuwstaat gebracht.

8

gespecialiseerde medewerkers.

10.000+

kopjes koffie.

aluminium velgen polijsten

Afhalen en bezorgen

Om de schade van uw velgen te herstellen leveren wij deze eenvoudig bij u af op locatie. Na de reparatie kunt u de velgen dan ophalen in Uden. Is het voor u door omstandigheden niet mogelijk om de autovelgen op te halen? Dan bieden wij een ophaal- en bezorgservice aan. Hiermee komen wij de beschadigde velgen bij u thuis ophalen. En leveren wij deze volledig herstelt weer bij uw woning af. Stoeprandschade wegwerken duurt doorgaans één weekje. Wij berichten u wanneer de velg gereed is, om vervolgens in overleg een afspraak te plannen. 

Kosten stoeprandschade herstellen

Bij stoeprandschade herstellen behoort dit meestal tot één van de goedkoopste reparaties voor ons. De basis van de schade is opgevangen in onze prijsopgave. De kosten hierna zijn vooraf kenbaar gemaakt, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Neem alvast contact op én ontvang een passende prijsopgave op maat.

Gemiddeld beoordeeld met 4,5 ster! (297 beoordelingen)

Joep Wijshoff
Joep Wijshoff
Geverifieerde klant
Lees verder
De velgen van onze Peugeot 5008 aan de velgendokter toevertrouwd om de oxidatie aan te pakken. Afgedraaid op de CNC machine en ze zien er weer top uit. Duurde iets langer dan in eerste instantie ingeschat, maar dat was voor mij geen probleem omdat ik de auto op andere velgen met winterbanden heb staan. Al met al heel tevreden!
Melissa Wind
Melissa Wind
Geverifieerde klant
Lees verder
Net mn borbets opgehaald nadat ze zijn aangepakt door de velgendokter en ik wist niet wat ik zag. Ze zijn zo ongelooflijk mooi geworden! De service is een dikke prima en ondanks dat t heel erg druk is waren ze nog snel klaar. Mij gaan jullie vaker zien jongens! Kei bedankt!
Turgay Samur
Turgay Samur
Geverifieerde klant
Lees verder
Gisteren mijn 20 inch Breyton Spirit R breedset velgen opgehaald. Ik heb ze laten poedercoaten naar hooglans zwart. Wat zijn ze mooi geworden zeg!! De Velgendokter is echt een top bedrijf! Leveren echt kwaliteit! Zeer tevreden over hun werk. Echt een aanrader! Ik kom hier zeker nog een keer terug.
Arian van Dongen
Arian van Dongen
Geverifieerde klant
Lees verder
Wij komen als autobedrijf geregeld hier om velgen te laten herstellen. En zijn uiterst tevreden over de snelheid van afhandelen en het eind resultaat.
Tim Keil
Tim Keil
Geverifieerde klant
Lees verder
Goede service, top kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Enorm veel mogelijkheden. In januari breng ik 4 nieuwe Twingo velgen voor de restauratie. Fijne dagen en tot dan 😃👍 Aanvulling op de review, vandaag namelijk mijn 2e setje velgen gehaald voor mijn andere Twingo en meteen de banden laten om zetten. Ik ben wederom enorm tevreden over de kwaliteit em goede service. 3e setje volgt 😉
Manuel Bidinger
Manuel Bidinger
Geverifieerde klant
Lees verder
Zeer profesionele en vakkundige garage en zeer zeker een aanrader als je een probleem met je velgen hebt !!!
Bauke Van Kempen
Bauke Van Kempen
Geverifieerde klant
Lees verder
Zeer tevreden over het eind product! zeker een aanrader.
Edwin
Edwin
Geverifieerde klant
Lees verder
Mijn tekna velgen van de qashqai hadden flinke stoeprandschade,maar bij de velgendokter is het weer netjes gemaakt. Komen afspraken na en de prijs was ook netjes. TOP zeer tevreden.
M V
M V
Geverifieerde klant
Lees verder
Ik had een lastige klus. 2x flinke stoeprand schade met bijzondere exemplaren. Bestaat geen kleurcode voor. Foto's zijn van schade, origineel & VelgenDokter. Kon auto achterlaten en alles werd geregeld. Opnieuw gebalanceerd. Ik zie geen verschil. Bedankt, TOP!
Joey Pauli Vasquez
Joey Pauli Vasquez
Geverifieerde klant
Lees verder
Super Tevreden over het resultaat van mijn beschadigde velg. Hij is weer als nieuw!!! Jullie begrijpen jullie vak precies. Kom hier zeker nog wel eens terug! Nogmaals bedankt
Bakachuli
Bakachuli
Geverifieerde klant
Lees verder
Super bedrijf, vriendelijk en een top eindresultaat wat echt vakwerk vereist. En dat voor een heel nette prijs. Een aanrader voor iedereen.
Celeste Creij
Celeste Creij
Geverifieerde klant
Lees verder
Er werd netjes met de velgen omgegaan bij het innemen en de teruggaven ! Ik werd netjes gebeld over de vertraging ivm kapotte apparatuur. Mijn orginele VW velgen heb ik hier gloss zwart laten poedercoaten en ben onwijs blij met het resultaat ! Top service ( ondanks vertraging ) binnen 10 werkdagen mijn velgen terug. 10/10 !
Huub Martens
Huub Martens
Geverifieerde klant
Lees verder
e mensen bij De Velgendokter zijn vooraf erg duidelijk geweest naar mij als klant. Aan de balie werd ik bij aflevering van de auto keurig behandeld, maar toch op een relaxte manier. Het eindresultaat van de reparatie was fantastisch! En ook bij het ophalen van mijn auto was het baliecontact weer erg netjes. Kortom: helemaal goed, Velgendokter!
Ronald Endo
Ronald Endo
Geverifieerde klant
Lees verder
Vandaag alle 4 mijn velgen laten richten, omdat deze niet recht meer waren. Auto trilde bij 100 km per uur en met afremmen. Nu zijn ze weer door deze heren onder handen genomen en helemaal top nergens meer last van. Dus Velgendoktoren bedankt weer. 👍🏻👍🏻
Michael Saz
Michael Saz
Geverifieerde klant
Lees verder
De 20" velgen van mijn V90 laten opknappen. Ze waren echt in een lelijke staat. Nu zijn ze echt als nieuw en ze draaiden de banden er ook nog even voor me op en hebben de wielen netjes onder mijn auto gemonteerd. Erg tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk en behulpzaam personeel!
Peter van Gemert
Peter van Gemert
Geverifieerde klant
Lees verder
Top bedrijf. Kwaliteit en scherpe prijzen. Wielen laten poedercoaten. Blij mee en snel klaar.
Gerben Batstra
Gerben Batstra
Geverifieerde klant
Lees verder
Super service. Ik heb weleens vaker wielen laten restaureren, maar dit was de eerste keer bij De Velgendokter. Echt niet normaal hoe mooi ze zijn geworden! Zelfs alle letters op het velghart zijn nog haarscherp leesbaar. Echt top!!
sorbetje annie
sorbetje annie
Geverifieerde klant
Lees verder
2 velgen gebracht waarvan 1 er echt slecht uitzag.Na paar daagjes velgen weer als nieuw. Je zag geen verschil met de andere 2 velgen. top gedaan .Ook zeer vriendelijk en goeie prijzen.iedereen aan te raden hier naar toe te gaan
Johan Sanders
Johan Sanders
Geverifieerde klant
Lees verder
Superbedrijf. Goeie klantenservice en vriendelijk ontvangst. Klus perfect geklaard. Extra service inbegrepen. En dat alles onder het genot van een bakkie koffie! Klasse 👌🏼
Vorige
Volgende

Wat kost stoeprandschade velg?

De kosten van stoeprandschade wegwerken is afhankelijk van de schade. Daar hangt namelijk de behandeling van de velg vanaf, waar weer bepaalde kosten aan gebonden zijn. Zo kan velgen lassen al vanaf €45, velgen richten al vanaf €50, velgen poedercoaten al vanaf €95 en CNC afdraaien al vanaf €95. Let op: de prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van meerwerk.

Hoe zelf stoeprandschade herstellen?

Stoeprandschade herstellen is zelf mogelijk. Maar, om ons vakmanschap te evenaren is jarenlange ervaring nodig. Zo is Gerrit van Eenbergen in 1988 al begonnen om velgen op te lappen. En hebben we hedendaags al deze jaren ervaring meegenomen in het vak van velgen reparatie. Daarom raden we aan om van deze kennis te profiteren en zelf de velgen bij ons langs te brengen. Waarna wij er weer voor zorgen dat je velgen in topconditie afgeleverd worden.

Wat kost velg polijsten?

Velgen polijsten komt tegenwoordig nauwelijks voor bij moderne auto’s. Als mensen hier naar zoeken merken we dat ze vaak op zoek zijn naar velgen CNC afdraaien. Zo krijgt een velg namelijk ook een glimmend effect. Als het daadwerkelijk gaat om het CNC afdraaien van velgen dan is dit al mogelijk vanaf €95 per velg. 

Wat kost opknappen velgen?

De kosten van het opknappen van velgen begint met de schade. Wij denken graag mee om jouw reparatie te bespreken. Afhankelijk van de beste behandelmethode kunnen we hierna bepalen welke kosten hierbij komen kijken. Om je hier alvast een zo compleet mogelijk beeld van te geven, hebben we onderstaand overzicht opgesteld.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van meerwerk.

 

aluminium velgen repareren

Overige diensten

Bij De Velgendokter bent u aan het juiste adres voor stoeprandschade herstellen. Maar, dat is het niet het enige. Zo zijn wij een allround dokter op het gebied van velgen. En ieder kwaaltje verdient dan ook een andere manier om het te verhelpen. Onderstaand hebben wij ons arsenaal aan recepten weergegeven om uw velgen te genezen.

Maak kennis met onze passie

Al ruim 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van lichtmetalen velgen. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals lassen, richten, poedercoaten, spuiten en CNC afdraaien.
Door onze jarenlange ervaring vinden we voor iedere velg een passende oplossing.

Openingstijden

Maandag — Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00

Let op! van kerst t/m oud & nieuw zijn wij gesloten