Auto velgen spuiten?

Auto velgen spuiten?

In onze werkplaats krijgen wij steeds meer aanvragen voor auto velgen spuiten. Zo komt het vaak voor dat de velgen van uw auto beschadigd raken. Zo is een ongelukje vaak gebeurd voordat u het weet. Pech bij het inparkeren? Stiekem een stoeprandje geraakt? Of een bocht te scherp genomen? Iedereen krijgt hier vroeg of laat wel eens mee te maken. Als dit gebeurd is dat natuurlijk enorm balen en zonde!

Wij begrijpen bovenstaande problemen als geen ander. Ook weten wij dat het gros van bovenstaande problemen te verhelpen is door een nieuwe laklaag over de velgen heen te spuiten. Hierdoor krijgen de velgen een totaal vernieuwde look en zien deze er weer uit als nieuw. Zo verdient elke auto volgens ons een mooie set velgen! Naast auto velgen spuiten kunt bij bij ons terecht voor meerdere kwaaltjes. Bekijk hieronder waar wij u nog meer mee van dienst kunnen zijn.

Onze werkwijze

Vanuit onze expertise als Velgendokter delen wij auto velgen spuiten in verschillende stappen in. Vanuit onze werkwijze zorgen wij voor het ontlakken van de velg én dat de velg kaal gemaakt wordt. Hiermee verzekeren wij dat de oorspronkelijke laklaag volledig verwijderd is. Daardoor is de velg klaar voor een nieuw hoofdstuk met een nieuwe laklaag. Indien er nog stoeprandschade of andere deukjes aanwezig zijn bij de velg, worden deze ook direct verwijderd. Is de velg mooi strak? Dan beginnen wij met het het spuiten van de auto velg. Ons doel is uiteindelijk om u (positief) te verrassen met een glanzend eindresultaat.

 

Gaat u voor spuiten of poedercoaten?

Naast auto velgen spuiten kunt u er ook voor kiezen om deze te poedercoaten. Wij horen uw hersens al kraken om hier het verschil tussen te onderscheiden. Daarom hebben wij het verschil voor u eenvoudig uitgelegd. Zo is het na de verwijdering van de lak zowel mogelijk om de auto velg te spuiten als te poedercoaten. Hieronder hebben wij de voordelen van poedercoaten weergegeven.

 • Extra bescherming
 • Langere levensduur
 • Goedkoper

Naast de voordelen van het poedercoaten van uw auto velgen heeft het laten spuiten ook enkele voordelen. In de praktijk merken wij zelfs dat de échte auto liefhebbers de voorkeur geven aan het laten spuiten van hun auto velgen. Waarom? Hieronder hebben wij enkele voordelen van auto velgen spuiten op een rijtje gezet.

 • Geeft meer glans
 • Meer keuze in kleurgebruik
 • Een strakker eindresultaat

Kosten auto velgen spuiten

Vanuit onze werkplaats werken wij met de nieuwste technieken, apparatuur én expertise. Hierdoor hebben wij alle ingrediënten om uw velg strak op te leveren. Particulier, autobedrijf óf retailer? In alle gevallen kunt u bij ons op de spreekwoordelijke deur kloppen. Wij bieden namelijk aantrekkelijke tarieven aan waardoor verschillende groepen bij ons terecht kunnen. Indien u interesse heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen op basis van uw wensen een gepaste prijsopgave op maat doen.

Vragen over auto velgen spuiten?

Vanuit onze ervaring als De Velgendokter weten wij dat u hoogstwaarschijnlijk nog enkele vragen heeft. Daarom hebben wij de veelgestelde vragen verzameld en op onze website geplaatst.

Staat uw vraag óf antwoord hier niet tussen? Geen probleem! Vul hieronder ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Aarzel vooral niet om een foto van uw velg toe te voegen, zo kunnen wij de prijsopgave volledig op maat maken.

 

  Het kan soms even duren voordat het formulier verzonden wordt

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN