aluminium velgen repareren

Aluminium velgen repareren

Aluminium velgen repareren behoort tot de vele mogelijkheden die de Velgendokter te bieden heeft. Met mooie aluminium velgen krijgt uw auto een modern en sportief uiterlijk waarmee u zichzelf kunt onderscheiden van andere automobilisten. Wanneer uw aluminium velgen beschadigd zijn wilt u dit natuurlijk eerst repareren voor u beslist om direct nieuwe velgen te gaan kopen. De kosten van nieuwe velgen zijn namelijk een stuk duurder dan wanneer u dit door de Velgendokter laat repareren. Door uw aluminimum velgen te repareren bent u verzekerd van een geweldig resultaat.

De Velgendokter beschikt over het beste apparatuur om iedere velg tot een geweldig resultaat te brengen. Zo kunnen wij velgen spuiten, richten, poedercoaten, polijsten en lassen. Met onze jarenlange ervaring in het herstellen en repareren van velgen zijn uw velgen in goede handen. Aluminium velgen repareren doet u bij de Velgendokter.

Werkwijze aluminium velgen repareren

Aluminium velgen repareren wordt snel en eenvoudig door de Velgendokter hersteld. Wanneer de velg krom of gedeukt is, zal de beschadigde aluminimum velg eerst moeten worden hersteld. De beschadigde velg zal vervolgens opnieuw moeten worden gespoten met zogenaamde blanke lak (transparante lak). Het resultaat zal u verbazen!

U kunt ook uw aluminium velgen repareren door het met hoogglans te gaan verdichten. Hiermee wordt uw aluminium velg in meerdere stappen geschuurd. Het slijpproces zal worden uitgevoerd met een hoogglans verdichtmachine. Deze machine werkt onder andere met keramische tegels die de velgen zeer gelijkmatig de poriën van het aluminium dichtslepen. Dit levert een geweldig resultaat op!

Afhalen en bezorgen

Wanneer u voor aluminium velgen repareren kiest dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ophaal & bezorgservice. Wij kunnen namelijk de velgen niet op locatie demonteren. De velgen zullen worden opgehaald door een chauffeur van de DPD. Wanneer de velgen gerepareerd zijn zullen deze weer netjes bij u worden bezorgd. U kunt de voorkeursdatum op onderstaand formulier aangeven. Meer informatie over onze services kunt u hier terugvinden.

Direct een ophaalafspraak maken?

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Kosten aluminimum velgen repareren

  De kosten voor aluminium velgen repareren varieert per velg. Zoals eerdergenoemd zal er eerst moeten worden gekeken hoe ernstig de schade is en of de velg een deuk heeft of dat ze krom zijn. Het is ook belangrijk om te weten of het gaat om een eenkleurige aluminium velg (geen diamant cut). Hoe ingrijpender de reparatie van uw velg, hoe hoger de kosten. Gelukkig is de prijs altijd minder dan de aanschaf van nieuwe velgen. Wanneer u twijfelt of uw velg gedeukt of krom is kunt u altijd eerst een foto naar ons sturen zodat we een passend advies kunnen geven voor het herstellen van uw aluminium velgen. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

  Overige diensten

  Zoals eerder gezegd behoort aluminium velgen repareren niet tot onze enige mogelijkheden. Voor de meeste diverse reparaties aan uw velg zit u bij de Velgendokter goed. Wij zullen voor iedere velg tot het gaatje gaan:

  • Velgen poedercoaten wint het de laatste jaren steeds meer aan populariteit in Nederland. Voor ons is dit niet gek, de velgen gaan er namelijk fantastisch op vooruit. Het biedt ook nog eens een uitstekende bescherming tegen corrosie en extreme weersomstandigheden. Het poedercoaten van velgen kan in veel verschillende kleuren, met of zonder blanke lak. Wij denken altijd aan de wensen van de klant.
  • Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en afdraaien van CNC gedraaide velgen. Vroeger was het herstellen van deze velgen niet mogelijk maar gelukkig gaan wij ook met de tijd mee en beschikken wij over de meest geavanceerde techniek. Met onze nauwkeurige computergestuurde voeler tast het de gehele velg af. De machine kan tot op een 1000ste mm uw velg afdraaien. Door deze nauwkeurigheid wordt uw velg hersteld met een fabrieksorigineel resultaat.

  Meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op!