Velgen zwart spuiten

ZO GOED ALS NIEUW: Velgen zwart spuiten?

Er wordt steeds vaker aangeklopt bij De Velgendokter als het gaat om velgen zwart spuiten. Indien uw velg namelijk beschadigd is snappen wij dat u dit zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Hoe de schade aan de velg ontstaat? Dat is vaak ongelukkig. Hieruit valt af te leiden dat dit in een spreekwoordelijk klein hoekje schuilt. Een stoeprandje over het hoofd gezien. Nét iets te enthousiast de McDrive ingereden. Of simpelweg onbewust de schade constateren. Ongeacht de reden snappen wij dat het enorm balen is! Tijd om langs te gaan bij De Velgendokter.

Wij helpen u velgen namelijk aan een nieuw leven. De velgen zwart spuiten? Een uitstekende keuze. Hierdoor krijgen de velgen een totaal nieuwe look and feel. Met een zwart uiterlijk geeft u de velgen zelfs een stoer én exclusief karakter. Als u het ons vraagt verdient iedere set velgen een mooi uiterlijk. Heeft u te maken met andere kwaaltjes met uw velgen? Dan kunt u ook bij ons terecht om de velgen te coaten, lassen, óf om te CNC te draaien.

 

Neem direct contact op

  Het kan soms even duren voordat het formulier verzonden wordt

  Onze werkwijze

  Om de velgen zwart spuiten uiteindelijk zo strak én mooi mogelijk op te leveren hanteren wij een eenduidige werkwijze. Dit begint bij het eerste contact en eindigt pas zodra wij samen met de klant een laatste inspectie hebben doorlopen. Nadat wij een foto ontvangen hebben kunnen wij een eerste oordeel vellen over de schade. Hierbij zien wij direct wat voor type velg het is en hoe wij de schade kunnen verhelpen. Nadat wij een prijsopgave verstuurd hebben plannen we samen de klant een datum in om de velg te repareren. Is de velg opgelapt? Dan krijgt u een bericht een lopen we samen nog even na of het resultaat naar wens is.

  Velgen zwart spuiten of poedercoaten?

  De keuze tussen auto velgen spuiten óf coaten is een veelgehoorde vraag. Als velgenspecialist kunnen wij stellen dat beiden opties goed zijn. Welke toepassing geschikt is voor uw velgen hangt van de situatie én uw persoonlijke voorkeuren. Bij de vraag naar de verschillen horen wij menig hersens kraken. Daarom leggen wij dit eenvoudig voor u uit. Beiden methodes zijn mogelijk na de verwijdering van de lak. Onderstaand hebben wij de voordelen weergegeven die velgen zwart spuiten met zich meebrengen.

  • Glanzend eindresultaat
  • Ruime kleurkeuze
  • Zo strak mogelijk einderesultaat

  Naast de voordelen van velgen zwart spuiten brengt ook het poedercoaten voordelen met zich mee. In de volksmond wordt dit ook wel coaten genoemd. Onderstaand hebben wij de voordelen van coaten voor u op een rijtje gezet. Hierdoor kunt u zelf de keuze zo goed mogelijk verantwoorden om uiteindelijk met volle trots rond te rijden in uw auto met een prachtige set velgen.

  • Extra goede bescherming
  • Extra lange levensduur
  • Extra voordelig

  Prijs velgen repareren

  De nieuwste technieken en apparaturen kennen voor ons geen geheimen meer. Vanuit onze meer dan 25 jaar ervaring beschikken wij over de benodigde expertise om een velg volledig naar wens op te knappen. Onze werkplaats vormt hier de ideale plek voor. Daar kunt u zowel als particulier, retailer als autobedrijf langskomen voor een aantrekkelijke prijs. Bij interesse kunt u ook vooraf contact met ons opnemen. Op basis van de wensen doen wij een gepast prijsvoorstel op maat.

  Velgen zwart spuiten

  Vragen over velgen spuiten?

  De afgelopen 25 jaar hebben wij vele vragen voorgeschoteld gekregen. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen hebben wij deze gebundeld tot de veelgestelde vragen. Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Dan staan wij u graag persoonlijk te woord.

  Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voeg vooral een foto toe waardoor wij een beter beeld krijgen van uw situatie. Hierdoor passen wij onze prijsopgave zoveel mogelijk aan op uw situatie.

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN