Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oxidatie velgen repareren

Oxidatie velgen repareren

Is uw velg geoxideerd door het weer? Geen probleem. Wij kunnen oxidatie velgen repareren door ze te polijsten. De velg wordt eerst geschuurd en daarna gepolijst. Wij beschikken over een hoogglans verdichtmachine, waardoor uw velg op de beste mogelijke manier gerepareerd kan worden. Deze machine zorgt ervoor dat de velgen gelijkmatig worden gepolijst en dat de poriën van het aluminium gedicht worden. Na de reparatie zijn uw velgen blikvangers en zien ze er weer als nieuw uit.

Kosten oxidatie velgen repareren

De kosten voor het polijsten van uw velgen hangen af van de manier waarop de gepolijst moeten worden. Als de velgen gepolijst worden door de hoogglans verdichtmachine zal dit voordeliger zijn, omdat dit proces geautomatiseerd gebeurt. De kosten kunnen hoger uitvallen als de laklaag verwijderd wordt of als de velgen gespoten worden. Als u vragen heeft over de kosten van oxidatie velgen repareren kunt u altijd contact met ons opnemen. Iets wat zeker is, is dat oxidatie velgen repareren bij De Velgendokter super voordelig is.

Maak uw afspraak

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00 uur tot en met 17.00 uur geopend en op zaterdag kunt u tussen 09.00 en 13.00 uur bij ons terecht. De oxidatie velgen repareren duurt doorgaans één weekje.

Openingstijden

Maandag — Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 13:00

#1

op het gebied van velgen.

150.000+

velgen in nieuwstaat gebracht.

8

gespecialiseerde medewerkers.

10.000+

kopjes koffie.

velgen herstellen

Onze overige diensten

Wij kunnen uw oxidatie velgen repareren, maar dat is zeker niet het enige waarvoor u bij ons terecht kan. Inmiddels hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van velgen. Ieder kwaaltje moet op een andere manier verholpen worden. Hieronder hebben wij een aantal van onze diensten op een rijtje gezet.

  • Bandenservice: Dankzij ons magazijn met meer dan 1500 banden kunnen wij u vrijwel altijd de weg op helpen. Als hier niks tussen zit kunnen we ook nog gebruik maken van ons extern magazijn met meer dan 200.000 banden.
  • Velgen reparatie: Met onze vaardigheden en apparatuur zijn wij naast oxidatie velgen repareren in staat om veel meer soorten schade te behandelen. Wij kunnen vrijwel alle velgen weer in topconditie te brengen.
  • Velgen richten: Is uw velg krom of gedeukt? Dan kunnen wij uw velg repareren door hem te richten. Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat doen om verdere bandschade te voorkomen.
  • Velgen poedercoaten: De laatste jaren wordt het poedercoaten van velgen steeds populairder. Het voorziet uw velgen van een uitstekende bescherming tegen corrosie en extreme weersomstandigheden. Daarnaast gaat het uiterlijk van de velgen er ook enorm op vooruit.
  • Velgen spuiten: Door uw beschadigde velgen te spuiten kunnen we krassen en schaafplekken gemakkelijk wegwerken. De nieuwe laklaag zorgt ervoor dat de velgen er weer als nieuw uit zien.
  • Velgen lassen: Als er een stuk uit uw velg is of als er een scheur of deuk in zit kan lassen de juiste oplossing zijn. Met onze speciale lasapparatuur kunnen wij uw velg weer repareren.
  • CNC afdraaien: Het herstellen van CNC gedraaide wielen moet op een andere manier gebeuren, maar ook dit is bij De Velgendokter geen probleem. Wij maken gebruik van high-tech apparatuur om de velgen af te draaien.
  • ET & Naaf aanpassingen: Velgen die net niet op uw auto passen kunne wij toch passend maken door de ET waarde of naafgat diameter aan te passen.

Let op! van kerst t/m oud & nieuw zijn wij gesloten