Velgen afdraaien

Velgen afdraaien: Uw velg weer als nieuw

Velgen afdraaien behoort tot de vele mogelijkheden die de Velgendokter te bieden heeft voor de reparatie van uw velg. Het is natuurlijk doodzonde om met beschadigde velgen rond te rijden en wij zorgen er graag voor dat uw velgen er weer zo goed als nieuw uit komen te zien. Wanneer u schade heeft aan uw velg kunnen wij dit op meerdere manieren repareren. Eerst zullen wij bekijken hoe erg de schade is om vervolgens te kijken hoe we de velg gaan opknappen.

De Velgendokter is gespecialiseerd in het afdraaien, polijsten, herstellen, opknappen, richten en het repareren van stoeprandschade. Voor iedere reparatie aan uw velg, groot of klein, bent u bij de Velgendokter aan het juiste adres!

Werkwijze velgen afdraaien

Velgen afdraaien is een techniek waarmee wij stoeprandschade herstellen op CNC gedraaide velgen. CNC afdraaien is het computergestuurd afdraaien van velgen dat waanzinnig nauwkeurig werkt. Deze velgen zijn vaak gepolijst, wat ervoor zorgt dat een reparatie en poedercoaten niet mogelijk is. Dit zou er anders voor zorgen dat het hele design van de velgen gaat veranderen. Gelukkig beschikt de Velgendokter over de nieuwste high-tech apparatuur, waarmee wij snel uw velgen kunnen afdraaien en deze waanzinnig nauwkeurig kunnen herstellen.

Afhalen en bezorgen

Wanneer u kiest om uw velgen te laten herstellen door de Velgendokter heeft u de mogelijkheid om de velg naar de werkplaats in Uden te brengen. U kunt uw velgen na de reparatie weer ophalen. Als het door omstandigheden niet lukt om de velgen naar Uden te brengen kunt u gebruik maken van onze ophaal en bezorgservice. Wij zorgen er dan voor dat de velgen worden opgehaald. Wanneer de reparatie is uitgevoerd zullen de velgen weer netjes bij u worden bezorgd. Velgen afdraaien en vervolgens herstellen duurt ongeveer een week.

 

Direct een ophaalafspraak maken?

  Logo

  Bezoek onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van een aantal leuke auto’s waarvan de velgen zijn gerepareerd, of de echte speciale reparaties.
  Of maak direct een afspraak:

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  Kosten velgen afdraaien

  De kosten voor velgen afdraaien en het herstellen ervan verschilt per reparatie. Eerst zullen we gaan kijken wat er beschadigd is en daarna wordt er gekeken wat er gedaan moet worden om de reparatie uit te voeren. Wanneer u meer informatie wilt over de kosten kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zullen dan op basis van de genoemde schade een prijsopgave geven zodat u weet waar u aan toe bent.

  Overige diensten

  De Velgendokter voert dagelijks allerlei velgreparaties uit en wij zullen de beste kwaliteit bij u komen afleveren. Voor andere schades aan uw velg kunt u ook bij ons terecht:

  • Bij hoge snelheid of ernstige krasschade bestaat de kans dat er deuken of scheuren ontstaan. Dit verhelpen wij door de velg te lassen.
  • Het kan voorkomen dat een velg niet op de auto past. Dit verhelpen wij door de ET waarde, of naaf gat diameter aan te passen. De naafdiameter is de diameter van het naaf gat in het midden van de velg en deze moeten perfect passen, zodat de velg goed gecentreerd op de naaf komt te zitten. Wanneer de afmetingen afwijken van elkaar dan past de velg niet op de auto. De ET-waarde is in hoeverre de velg naar binnen of naar buiten steekt ten opzichte van de wielkast. Dit noemen wij diepteligging. Bij de Velgendokter is dit makkelijk te verhelpen en zullen ervoor zogen dat de velg passend gemaakt wordt.

  Benieuwd wat het kost om jouw velgen bij de dokter te brengen?

  Vraag hier een prijsopgave aan

  Heb je een vraag of ben je op zoek naar een passend advies? De dokter helpt je graag!

  Waar kunnen wij je bij helpen?

  Hebben jouw velgen een bezoekje nodig aan de dokter?

  Vraag een afspraak aan bij één van onze medewerkers