Aluminium velgen polijsten

Laat uw aluminium velgen polijsten bij De Velgendokter

Wilt u uw aluminium velgen polijsten, omdat ze bekrast, verroest of geoxideerd zijn door het weer? Dan bent u bij De Velgendokter aan het juiste adres! De Velgendokter is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het repareren van lichtmetalen (aluminium en magnesium). Ons team zal ervoor zorgen dat uw aluminium velgen na afloop weer échte blikvangers zijn door hun stralende uiterlijk!

Een probleem, groot of klein, u kunt te allen tijde bij De Velgendokter terecht. Wij kijken samen met u naar de mogelijke oplossingen en voorzien u van persoonlijk advies. Aarzel niet langer en laat uw aluminium velgen polijsten door De Velgendokter!

 

aluminium velgen polijsten

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we de aluminium velgen gaan polijsten, kijken wij altijd even of dat de juiste behandeling is voor uw velgen. Wij voorzien u hierbij van gratis persoonlijk advies. Als alternatief is het bijvoorbeeld ook mogelijk om uw aluminium velgen te laten spuiten. U bent hierbij verzekerd van een glanzend, strak resultaat. Wanneer polijsten ons de beste oplossing lijkt voor uw aluminium velgen, dan gaan wij als volgt te werk:

 • Allereerst, worden mogelijke krassen door ons geschuurd. Wanneer uw aluminium velgen stoeprandschade bevatten, heeft u de keuze om de laklaag van uw velgen voorafgaand aan het polijsten te verwijderen.
 • Hierna volgt het polijsten. Wij maken hierbij gebruik van een hooglans verdicht machine. Deze machine bevat onder andere keramische kegels. De keramische kegels zorgen ervoor dat de aluminium velgen zeer gelijkmatig worden gepolijst. Daarnaast dragen ze ook bij aan het dichten van de poriën in het aluminium.
 • Na afloop van de aluminium velgen polijsten wordt er samen met de klant een laatste inspectie gedaan om te zien of alles naar wens is. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Bekijk de uitgebreide werkwijze op onze website.

Maak kennis met onze ophaal- en bezorgservice

Wanneer u uw aluminium velgen laat polijsten bij De Velgendokter, dan kunt u uw velgen langs komen brengen bij onze werkplaats in Uden. Echter, u kunt uw aluminium velgen ook laten ophalen door onze ophaalservice. Als de velgen gereed zijn, zullen wij ze – indien gewenst –  weer bij u thuis afleveren. Voor het ophalen en/of bezorgen wordt 10 euro per velg per verzending (20 euro inclusief retour) in rekening gebracht.

Direct een afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in.

 

 

  aluminium velgen polijsten

  CONTACT

  Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

  T: 0413-257366

  CONTACT OPNEMEN

  OFFERTE OPVRAGEN

  HEEFT U VRAGEN?

  Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Wat doen wij nog meer?

  Naast aluminium velgen polijsten zijn er nog een heleboel andere diensten, waarvoor u bij De Velgendokter terecht kunt. U kunt hierbij denken aan:

  • Reparatie. De Velgendokter heeft de vaardigheden én de apparatuur om bijna iedere velg weer in topconditie te brengen. Wij zorgen ervoor dat uw velgen er weer zo goed als nieuw uit zien en weer vele jaren met u mee kunnen!
  • Richten. Wanneer uw velg krom of gedeukt is, dan valt dit meestal te repareren door het richten van uw velg. Het is van belang dat u niet te lang met kromme velgen blijft rijden om onder andere bandschade te voorkomen.
  • Lassen. Bij scheuren in uw velg, groot of klein, kunt u het beste uw velgen laten lassen. De Velgendokter gebruikt hiervoor speciale lasapparatuur.
  • Poedercoaten. Door uw aluminium velgen te laten poedercoaten, beschermt u uw velgen extra tegen corrosie en extreme weeromstandigheden. U zult verstelt staan van het eindresultaat!
  • Spuiten. Bevat uw velg krassen en schaafplekken? Laat uw velg spuiten bij De Velgendokter! Door uw velg een nieuw laklaag te geven is in de meeste gevallen het probleem opgelost. Bovendien, heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren.
  • ET & naaf aanpassingen. Passen uw aluminium velgen niet op uw auto? Dan kunnen wij door middel van het aanpassen van de ET waarde of naafgat diameter ervoor zorgen dat uw velgen toch geschikt zijn voor uw auto. Uiteraard gebeurd dit op een veilige, verantwoorde manier.
  • CNC afdraaien. Ook wanneer uw CNC velg beschadigd is, kunt u bij de De Velgendokter terecht. Wij beschikken over de nieuwste high-tech apparatuur, waarmee wij in een mum van tijd computergestuurd uw velgen kunnen afdraaien.

  Contact opnemen?

  Wilt u uw aluminium velgen polijsten bij De Velgendokter? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons online contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ons ook bereiken door te bellen naar  0413-257366 of te mailen naar info@develgendokter.nl (zie openingstijden).

  Heeft u een vraag? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen! Staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten! Wij helpen u graag verder.

  Wilt u graag op de hoogte blijven van De Velgendokter? Volg ons op Instagram en Facebook!