Afhaal- en bezorgservice

Afhalen en bezorgen van velgen

Wilt u uw lichtmetalen velgen laten repareren of opknappen? U kunt de velgen dan langsbrengen bij onze werkplaats in Uden. Heeft u geen tijd om de velgen langs te brengen bij de Velgendokter of woont u ver weg? Wij kunnen de velgen ook bij u thuis laten ophalen, en wanneer ze gereed zijn, weer bezorgen.

De kosten voor het ophalen en/of bezorgen van velgen zijn 10 euro per velg per verzending (dus 20 euro inclusief retour). De velgen worden vervoerd via DPD. Ophalen en bezorgen kan bij particulieren, maar ook voor zakelijke klanten.

Direct een ophaalafspraak maken?

Wilt u een ophaalafspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Veelgestelde vragen

Komen jullie de velgen bij mij op locatie demonteren of moet ik deze zelf demonteren?

Helaas kunnen wij uw velgen niet op locatie demonteren, deze worden opgehaald door een chauffeur van DPD. Zorg ervoor dat uw velgen gedemonteerd en verpakt zijn wanneer u een afspraak maakt.

Hoe maak ik mijn velgen klaar voor afhaal en bezorging?

Het is belangrijk dat uw velgen netjes en veilig verpakt worden. Hiermee loopt u geen onnodig risico bij het transporteren van de velgen. De chauffeur van DPD heeft adresstickers bij en kan u hierin ondersteunen. Zorg dat het pakket klaar staat voor de chauffeur. Deze heeft een strak schema dus zorg dat hij niet hoeft te wachten.

Kan ik zelf bepalen op welke datum/tijd mijn velgen worden opgehaald?

U kunt uw voorkeursdatum aangeven in bovenstaand formulier. Wij zullen uw velgen opnemen in de planning. U ontvangt altijd een bevestiging van de datum. Het is niet mogelijk een tijd af te spreken. Dit is afhankelijk van het schema van de chauffeur van DPD.

CONTACT OPNEMEN

Wilt u met ons in contact komen? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in op de contact pagina.

T: 0413-257366

OFFERTE OPVRAGEN

HEEFT U VRAGEN?

Wilt u weten hoe u velgen kunt aanleveren? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

VEELGESTELDE VRAGEN